ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγραμμα αγώνων 6 Ιουλίου World Cup - φάση 8

Πρόγραμμα αγώνων 6 Ιουλίου World Cup – φάση 8

 Πρόγραμμα αγώνων 6 Ιουλίου World Cup – φάση 8 – TV ERT1
  Την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ομάδες που έχουν περάσει στη φάση των οχτώ “8” είχαν ρεπό.
  Πρώτος αγώνας της παραπάνω φάσης του World Cup – Μόσχα 2018 θα είναι την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 & ώρα 17:00 ανάμεσα σε Ουρουγουάη με Γαλλία που θα γίνει στο στάδιο Νίζνι του Νόβγκοροντ.
 Ουρουγουάη: Στη φάση των τριάντα δύο κατέλαβε την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο και στη φάση των δεκαέξι απέκλεισε την Πορτογαλία με σκορ 2-1.
 Γαλλία: Στη φάση των τριάντα δύο κατέλαβε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο και στη φάση των δεκαέξι απέκλεισε την Αργεντινή με 4-3.
Διαιτητής αγώνα ο Nestor PITANA (Αργεντινή) με πρώτο βοηθό τον Hernan MAIDANA (Αργεντινή), δεύτερο τον Juan Pablo Belatti (Αργεντινή)και τέταρτο τον Ιρανό Alireza FAGHANI.
 Συνέχεια του άρθρου “Πρόγραμμα αγώνων 6 Ιουλίου World Cup”  έχουμε το δεύτερο αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία – Βέλγιο στο στάδιο Καζάν αρένα στις 21:00.
 Βραζιλία: Στη φάση των τριάντα δύο κατέλαβε την πρώτη θέση στον Πρόγραμμα αγώνων 6 Ιουλίου World Cupπέμπτο όμιλο και στη φάση των δεκαέξι απέκλισε το Μεξικό με 2-0.
 Βέλγιο: Στη φάση των τριάντα δύο κατέλαβε την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο και στη φάση των δεκαέξι απέκλεισε την Ιαπωνία με 3-2.
Διαιτητής αγώνα ο Milorad MASIC (Σερβία), με πρώτο βοηθό τον Milovan RISTIC (Σερβία), δεύτερο τον Dali DJURDJEVIC (Σερβία) και τέταρτο τον Jair MARRUFO (ΗΠΑ).
Οι άλλοι δύο αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν το Σάββατο 7 Ιουλίου με πρώτο την Σουηδία – Αγγλία (17:00) και στις 21:00 τον αγώνα Ρωσία – Κροατία.
Τηλεοπτική μετάδοση όλων των αγώνων από ΕΡΤ1.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα