Πρόγραμμα Γερακινείων Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου

Πρόγραμμα Γερακινείων της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022

Το πρόγραμμα της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022 είναι αφιερωμένο στα μικρά και μεγάλα παιδιά.
Για τα μικρά παιδιά θα γίνουν εικαστικές δραστηριότητες, χορευτικές παραστάσεις και τα μεγάλα παιδιά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν γνωστούς DJ που θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους.

Είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα Γερακινείων της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022, όπως παρουσιάστηκε από τους Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό και Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γιάννη Αδαμούδη στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν είναι:

19:00. Εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά σε συνεργασία με τα ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας στην Πλατεία Δημαρχείου.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

20:00. Χορευτική παράσταση από τα παιδιά των ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας στην Πλατεία Δημαρχείου.

20:30. Παράσταση μοντέρνου χορού από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα».

21:30. Μουσική βραδιά με τους DJ HARRIS DELLIS & SOFIANA AVRAMAKI, MR DIKO και DJ RIGAS.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Συνέχεια στο άρθρο με την ενημέρωση ότι, το φεστιβάλ πολιτισμού “Γερακίνεια 2022” άρχισε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου με την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι, Τρίτη ΕΔΩ, Τετάρτη ΕΔΩ, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου ο STAN Αντιπαριώτης και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 στη κεντρική πλατεία της Νιγρίτας με το γνωστό τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο.

Τα Γερακίνεια διοργανώνονται από το Δήμο Βισαλτίας, γίνονται στην πόλη της Νιγρίτας η οποία βρίσκεται Νότια της πόλης των Σερρών και απέχει 22 χλμ και Βόρεια από την πόλη της Θεσσαλονίκης και απέχει από αυτή 88 χλμ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός