Πότε πέφτει φέτος η Black Friday 2021

Πότε πέφτει φέτος η Black Friday 2021

Η φετινή Black Friday είναι προγραμματισμένη για τις 26 Νοεμβρίου και ήδη τα καταστήματα, αν και είναι νωρίς ετοιμάζουν διάφορα events, καθώς η φετινή «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι πολύ διαφορετική από πέρσι.

Η περσινή Black Friday ήταν «περίεργη» λόγω της πανδημίας η οποία ήταν σε έξαρση. Τα καταστήματα λειτουργούσαν με click away ενώ για φέτος δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Πλέον, η κυβέρνηση έχει ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που «κοκκινίσει» μία περιοχή, τα καταστήματα θα λειτουργούν κανονικά και το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη μία τα μεσάνυχτα ενώ θα απαγορεύεται και η μουσική στα καταστήματα.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Αν και είναι νωρίς τα καταστήματα κάνουν τον πρώτο τους προγραμματισμό με προσφορές, κυρίως σε είδη τεχνολογίας και ηλεκτρικές συσκευές.

Υ.Γ
Πηγή του άρθρου “Πότε πέφτει φέτος η Black Friday 2021” είναι το διαδίκτυο αλλά επειδή το ίδιο άρθρο είναι ανεβασμένο από πολλές ιστοσελίδες δεν αναφέρουμε συγκεκριμένη πηγή.

G. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός