ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠότε χτυπάει για πρώτη φορά το κουδούνι το 2019

Πότε χτυπάει για πρώτη φορά το κουδούνι το 2019

Πότε χτυπάει για πρώτη φορά το κουδούνι το 2019.
   Στις 21 Δεκεμβρίου χτύπησε το τελευταίο κουδούνι στα σχολεία όλης της χώρας για το 2018. Αυτό παράλληλα θα σηματοδότησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για τους μαθητές όλης της χώρας.
  Όπως ορίζει η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις διακοπές των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
 Το πρώτο κουδούνι για το 2019 θα ηχήσει στις 8 Ιανουαρίου, ημέρα Τρίτη, για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια.
«Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

 Πηγή για το άρθρο “Πότε χτυπάει για πρώτη φορά το κουδούνι το 2019” η ιστοσελίδα www.newsbomb.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα