ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΡεπορτάζ για πρόγραμμα Τετάρτης από Γερακίνεια 2023

Ρεπορτάζ για πρόγραμμα Τετάρτης από Γερακίνεια 2023

Ρεπορτάζ για το πρόγραμμα της Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 από τα Γερακίνεια και φωτορεπορτάζ

Πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους στο Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023»

Ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους περιελάμβανε η Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023».

Οι TALKING P.I.G.S. (Talking P(Portugal) I(Italy) G(Greece) S (Spain), από το stage των Γερακινείων μας ταξίδεψαν σε αγαπημένες εποχές και ανέβασαν την διασκέδαση στα ύψη.

Το απόγευμα της Τετάρτης δεκάδες παιδιά συμμετείχαν και φέτος στις εικαστικές δραστηριότητες στην πλατεία του Δημαρχείου στην Νιγρίτα, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου. Οι μικροί μας φίλοι άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη για να δημιουργήσουν ξεχωριστές ζωγραφιές και κατασκευές.

Χρωμάτισαν πήλινες στάμνες – κουμπαράδες.

Έφτιαξαν διακοσμητικά πηγαδάκια, έφτιαξαν όμορφα βραχιολάκια, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών των ΚΔΑΠ του Δήμου Βισαλτίας, τα οποία και πήραν ως δώρα για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Στην συνέχεια ξεσήκωσαν το κοινό με τη μουσική και τον ρυθμό τους τα τμήματα μοντέρνου χορού των ΚΔΑΠ Νιγρίτας και Τερπνής, παρουσιάζοντας ένα μέρος της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις δομές του δήμου και συγκεκριμένα στον τομέα ψυχαγωγίας και άθλησης των παιδιών, με την χοροδιδάσκαλό τους κα Στέλλα Ξοβέρη.

Με φόντο το πηγάδι της Γερακίνας, και παρουσία πολλών παιδιών με τους γονείς τους η κα Πηνελόπη Καλαμπαλίκα, αφηγήθηκε τα «παραμύθια της Γερακίνας» και οι κορυφαίοι στο είδος τους Κυριάκος Θεοδωρίδης & Λευτέρης Πουλάκης μας χάρισαν μια μοναδική παράσταση μαύρου κουκλοθέατρου. Παιδιά και γονείς πέρασαν ένα ευχάριστο, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό απόγευμα.

Το 41ο Φεστιβάλ «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023», διοργανώνει ο Δήμος Βισαλτίας σε συνεργασία με το Δ.Η.Κ.Κ.Π.Π.Π.Α. και με την Υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης). Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ3 και η ΕΡΤ Σερρών.

Κλείνει το άρθρο “Ρεπορτάζ για το πρόγραμμα της Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου” με την ενημέρωση ότι τα παραπάνω είναι από το δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας.

Υ.Γ
Όταν κατέβουν οι φωτογραφίες θα υπάρχουν ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα