ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΡοναλντίνιο οι ωραίοι έχουν χρέη

Ροναλντίνιο οι ωραίοι έχουν χρέη

Ροναλντίνιο οι ωραίοι έχουν χρέη.

   Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha de S.Paulo» το Σάο Πόλο της Βραζιλίας έχει απαγορευτεί η έξοδος του ποδοσφαιριστή από τη χώρα για οφειλές στο δημόσιο που ανέρχονται στο ποσό των 7,88 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σας μεταφέρουμε το άρθρο από την ιστοσελίδα capitano.gr όπως το βρήκαμε.
Ο Ροναλντίνιο δεν μπορεί να βγει από τη χώρα, του κατασχέθηκαν 57 ακίνητα ενώ τα χρέη του ανέρχονται σε 7,88 εκατομμύρια δολάρια.

Όταν ο Ροναλντίνιο (και άλλοι γνωστοί ποδοσφαιριστές) στήριζε τον πρώην στρατιωτικό και γνωστό ακροδεξιό Ζαΐρ Μπολσονάρο για την προεδρία της Βραζιλίας, σίγουρα δεν περίμενε πως θα βρεθεί κατηγορούμενος για χρέη προς το δημόσιο και θα έχανε 57 ακίνητα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha», το δικαστήριο του Ρίο κατέσχεσε 57 ακίνητα που διατηρούσε ο πρώην ποδοσφαιριστής στο Σαν Πάολο και στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ κρατήθηκε το βραζιλιάνικο και ισπανικό διαβατήριό του. Αυτό σημαίνει πως ο Ροναλντίνιο δεν μπορεί να βγει από τη χώρα, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μία λύση μετά την δικαστική απόφαση.

Κόπα Αμέρικα 2019_ Copa Amerika 2019Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, τα χρέη του χαμογελαστού παιδιού του ποδοσφαίρου ανέρχονται σε 7,88 εκατομμύρια δολάρια!”

     Κλείνοντας το άρθρο “Ροναλντίνιο οι ωραίοι έχουν χρέη” να σας ενημερώσουμε ότι όλα τα αποτελέσματα από το Κόπα Αμέρικα 2019 μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα