ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτατιστικά της 1ης ημέρας από την άρση των μέτρων

Στατιστικά της 1ης ημέρας από την άρση των μέτρων

Στατιστικά της 1ης ημέρας από την άρση των μέτρων κατά covid

Σας μεταφέρουμε τα στατιστικά της 1ης ημέρας από την άρση κάποιων περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί κατά της πανδημίας του κορωνοϊού με έξι (6) νέα κρούσματα και δύο (2) νεκρούς.

Αναλυτικά τα στοιχεία όπως τα ανακοίνωσε ο Ε.Ο.Δ.Υ είναι:

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 04 Μαΐου 2020 (ώρα 15:00).

Τα νέα επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα της νόσου είναι 6. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 26321(ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 55.4% άνδρες. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 2, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 146 θάνατοι.
Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 75 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 35 (77.1% άνδρες).

Από το σύνολο των 2632 κρουσμάτων, 596 (22.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1313 (49.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με ταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.
ellas_panseraikos.gr_ΕΛΛΑΣΗ μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 49 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 76 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών). Η ηλικιακή κατανομή των (α) συνολικών κρουσμάτων, (β) των περιστατικών που κατέληξαν σε θάνατο και (γ) των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί στα συνεργαζόμενα με τον ΕΟΔΥ εργαστήρια:
Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για τον νέο κορωνοϊό (SARS-CoV-2) και που δηλώνουν συστηματικά στον ΕΟΔΥ το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν (θετικά και αρνητικά), έχουν συνολικά ελεγχθεί 80951 κλινικά δείγματα, εκ των οποίων τα 3794 (4.7%) ήταν θετικά στον κορωνοϊό (συμπεριλαμβάνονται και περισσότερα από ένα δείγματα ανά άτομο που ελέγχθηκε).

  Κλείνουν τα στατιστικά της 1ης ημέρας με οδηγίες για την χρήση μάσκας, σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Ε.Ο.Δ.Υ και θα τα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα