ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτα ημιτελικά κυπέλλου ερασιτεχνών το Σκούταρι. 3-1 την Α.Ε ..

Στα ημιτελικά κυπέλλου ερασιτεχνών το Σκούταρι. 3-1 την Α.Ε ..

Άλλη μια νίκη για την Ελπίδα Σκουτάρεως και ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Σήμερα 19 Απριλίου στο δημοτικό γήπεδο Σερρών η ομάδα από το Σκούταρι κέρδισε την Α.Ε Διδυμότειχου με το τρομερό σκορ 3-1.

‘Όλα άρχισαν στο 15΄ όταν ο Στεφανίδης άνοιξε το σκορ και πήρε φωτιά το δημοτικό γήπεδο. Μετά από πολλές  φάσεις στην περιοχή του Διδυμότειχου δεν άργησε να έρθει και το 2-0. Αυτή την φορά εκτελεστής της αντίπαλης ομάδας ο Γεωργιάδης με κεφαλιά.

Ανάμεσα στα δύο γκολ της Σερραϊκής ομάδας η αντίπαλη ομάδα είχε δοκάρι με τον Πετρόπουλο. Αυτό ήταν και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου 2-0 για Σκούταρι. Το δεύτερο ημίχρονο αρχίζει και οι προπονητές ο καθένας από την πλευρά του προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Ψυχρολουσία για τους Σερραίους στο 56΄ όταν ο ποδοσφαιριστής Γωνιάδης του Διδυμότειχου κάνει το 2-1. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε και πολύ γιατί μετά από δύο λεπτά ανατρέπεται ο σκόρερ του πρώτου τέρματος από το Σκούταρι και για τον Γκόγκα που ανάλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών ήταν εύκολη υπόθεση για να γίνει το 3-1 και να κλείσει η υπόθεση πρόκριση. Δεν περιγράφετε τι επακολούθησε.

Παρά την πίεση του Διδυμότειχου με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή Παλιούρα το σκορ παρέμεινε στο 3-1. Τώρα το Σκούταρι περιμένει για τα ημιτελικά του κυπέλλου το νικητή του αυριανού αγώνα Ολυμπιακού Λαμίας με τον Αλμυρό που θα γίνει στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στις 4:00 μ.μ και τον αγώνα θα σφυρίξει ο Δημ. Ψυχούλας με βοηθούς Δελλή Λεωνίδα και Κορακιανίτη Νικόλαο πού όλοι είναι από το σύνδεσμο διαιτητών Βοιωτίας. Ο ημιτελικός στις 3 Μαΐου. Από τα άτομα που διακρίναμε στο γήπεδο ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σερών Χατζηπαντελής Αθανάσιος με συμβούλους του και πάρα πολλοί άλλοι. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σκούταρι(Εγγονίδης): Νικολούδης, Πασχαλούδης,Δίγγας, Μουσικάκης, Κουτζαβασίλης, Ουζούνογλου, Κωφοκώτσιος,  Γεωργιάδης (Αγγελακάς), Στεφανίδης (Κεχαγιάς), Τάντιτς (Σιδηρόπουλος),  Γκόγκας.

Διδυμότειχο (Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Παντελίδης, Πετρόπουλος, Μαμρικισβίλι (Κότζα), Πετρόπουλος Κ. (Γκαβανόζης), Γιαννόπουλος Τζανετάκος, Θάνος, Άχπα,  Σ., Αγγελακάκης (Ιντζές), Γωνιάδης.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα