ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτηΝιγρίτα γυρίσματα Γαλλικού παιχνιδιού επιβίωσης

ΣτηΝιγρίτα γυρίσματα Γαλλικού παιχνιδιού επιβίωσης

ΣτηΝιγρίτα γυρίσματα Γαλλικού παιχνιδιού επιβίωσης

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του δήμου Βισαλτίας την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 θα γίνουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα για το τηλεοπτικό παιχνίδι “Πεκίνο Εξπρές” της Γαλλο-Βελγικής συμπαραγωγής Pekin Express.
Το παραπάνω παιχνίδι μεταδίδεται από τη Γαλλική τηλεόραση Μ6, με 4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Περισσότερα στο δελτίο του δήμου Βισαλτίας που κάνει αναφορά για τα γυρίσματα στη Νιγρίτα με παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Σταθμό των τηλεοπτικών γυρισμάτων του παιχνιδιού επιβίωσης «Πεκίνο Εξπρές» αποτελεί η Νιγρίτα, καθώς έχει επιλεγεί μεταξύ των ελληνικών πόλεων όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της Γαλλο-Βελγικής συμπαραγωγής Pekin Express.
Στο Pekin Express έξι ζευγάρια διαγωνιζομένων από συγγενείς και συντρόφους μέχρι άγνωστους μεταξύ τους καλούνται να ταξιδέψουν έχοντας μικρό μπάτζετ και κάνοντας ωτοστόπ!

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Τα ζευγάρια ανταγωνίζονται σε έναν αγώνα. Ο μόνος προϋπολογισμός τους είναι ένα ευρώ ανά ημέρα και ανά άτομο.
Πρέπει λοιπόν να κάνουν ωτοστόπ για να φτάσουν στο σημείο άφιξης και να τους προσφερθεί στέγη και τροφή, εάν δεν θέλουν να περάσουν μια νύχτα έξω και νηστικοί.
Ο στόχος για κάθε ζεύγος είναι να φτάσει στην pole position στο τέλος κάθε σταθμού και συνεπώς να συλλέξει φυλαχτά διαφορετικής αξίας, ελπίζοντας να κερδίσει στον τελικό.

Όταν ένα ζευγάρι φτάσει τελευταίο, κινδυνεύει να αποβληθεί.

Για την φετινή σεζόν έχουν γίνει γυρίσματα στην Αφρική, στην Νότια Αμερική, στην Ασία και τώρα ολοκληρώνονται στην Ελλάδα με επόμενο σταθμό την Τουρκία.

Η Ελλάδα αποτέλεσε την πρώτη χώρα στην Ευρώπη και τα γυρίσματα ήδη ολοκληρώθηκαν στην Ολυμπία, στην Αθήνα και στην Καλαμπάκα.
Τελευταίο σταθμό της χώρας μας αποτελεί η Νιγρίτα για τους σαράντα (40) Γάλλους, τεχνικούς και συμμετέχοντες του .

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 16:30 αναμένεται η άφιξη των παικτών στην περιοχή «Τσακαλάδες», όπου βρίσκεται το πηγάδι της Γερακίνας.
Στην συνέχεια θα πρέπει να αναζητήσουν φιλοξενία σε σπίτια της Νιγρίτας για να μην αναγκαστούν να περάσουν το βράδυ τους έξω και χωρίς φαγητό.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 το πρωί* θα γίνουν τα τηλεοπτικά γυρίσματα με τις δοκιμασίες τις οποίες θα πρέπει να περάσουν οι παίκτες, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου της Νιγρίτας.
Για το κοινό που θα θέλει να παραβρεθεί η είσοδος θα επιτραπεί λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, λόγω του covid-19.

Πρόκειται για ένα παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικό παιχνίδι επιβίωσης το οποίο θα προβληθεί για 15η χρονιά στην Γαλλική τηλεόραση Μ6, με 4 εκατομμύρια τηλεθεατές, και σε 40 ακόμη χώρες.

* Τα τα τηλεοπτικά γυρίσματα θα γίνουν, σήμερα 16 Σεπτεμβρίου 2020, στα Θερμά Βισαλτίας, στην περιοχή “κοιλάδα του Αγίου Παντελεήμονα” με ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

24η Αγωνιστική
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2024 19:30
23η Αγωνιστική
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, 2024 17:30
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα