Στη φυλακή 105 χούλιγκαν για τα επισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

197
Στη φυλακή

Στη φυλακή 105 χούλιγκαν για τα επισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη

Προσωρινή κράτηση για άλλους 35 συλληφθέντες για τα γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια αποφασίστηκε την Κυριακή (13/08), τελευταία μέρα της διαδικασίας, όπως αναφέρει το News247.
Ανακριτές και εισαγγελέας έστειλαν στη φυλακή και τους 105 χούλιγκαν που κατηγορούνταν για τα άγρια επεισόδια.

Το πρωί κρίθηκε προφυλακιστέος και άλλος ένας από τους κατηγορούμενους της τρίτης ομάδας, ο οποίος απολογήθηκε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου νοσηλεύεται για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μεταξύ των κατηγορουμένων που κρίθηκαν προφυλακιστέοι την Κυριακή είναι οι πέντε υπήκοοι Κροατίας που συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα επιχειρώντας να φύγουν προς Ιταλία καθώς και ο συμπατριώτης τους που συνελήφθη στην Κακαβιά θέλοντας να περάσει τα σύνορα για Αλβανία.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Οι κατηγορούμενοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για κακουργήματα που αφορούν τη δράση εγκληματικής οργάνωσης, έκρηξης και κατοχής εκρηκτικών αλλά και για πλημμελήματα όπως αυτά της παράνομης κατοχής όπλων, της βιαιοπραγίας με βάση τον αθλητικό νόμο, της φθοράς και άλλων.

Στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε περιλαμβάνεται και το αδίκημα της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμη προσωποποιηθεί λόγω του ότι εκκρεμούν τα αποτελέσματα του ελέγχου DNA.

Εν τω μεταξύ, εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Συγκεκριμένα συνολικά 41 φυλακιστήρια εξεδώθησαν που αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα άτομα.

Πηγή του άρθρου και η φωτογραφία από την ιστοσελίδα capitano.