Στρυμονικιώτικα 2019 εκδηλώσεις στο Στρυμονικό

Στρυμονικιώτικα 2019 εκδηλώσεις στο Στρυμονικό – Σερρών.

   Μια πετυχημένη εκδήλωση, δοκιμασμένη στο χρόνο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Στρυμονικό Σερρών με την επωνυμία “Στρυμονικιώτικα 2019”. Οι εκδηλώσεις είναι τριήμερες, θα αρχίσουν την Παρασκευή 16 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019.
  Τα “Στρυμονικιώτικα” είναι ένας θεσμός αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με διάρκεια περισσότερα από δέκα χρόνια και συγκεντρώνει όλη την περιοχή και περισσότερο τους ετεροδημότες από Ελλάδα και εξωτερικό.
 Οι εκδηλώσεις αρχίζουν την Παρασκευή 16 Αυγούστου στις 10:00 π.μ, με αθλοπαιδιές στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου του Στρυμονικού.
 Συνέχεια το Σάββατο 17 Αυγούστου με λαϊκή βραδιά και “ζωντανή” μουσική. Το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 21:00 στον ίδιο χώρο.
 Κλείνουν τα “Στρυμονικιώτικα 2019” την Κυριακή 18 Αυγούστου με παραδοσιακή βραδιά και με το παιδικό χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Στρυμών» του Στρυμονικού – Σερρών. Το πρόγραμμα της Κυριακής θα αρχίσει και αυτό στις 21:00 στο δημοτικό σχολείο.
Στον ίδιο χώρο όλες τις ημέρες θα υπάρχει ταβέρνα που θα διαθέτει φαγητό και ποτό !!!

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

   Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ μας προσκαλούν στις εκδηλώσεις και υπόσχονται ότι θα είναι ένα τριήμερο γεμάτο με κέφι, χαρά, μουσική και ευκαιρία συνάντησης με συγγενής και φίλους για τους απόδημους Στρυμονικιώτες.

  Καλή επιτυχία από το www.panseraikos.gr στις Εκδηλώσεις στο Στρυμονικό Σερρών “Στρυμονικιώτικα 2019”

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός