ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυγχαρητήριο δημάρχου στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου

Συγχαρητήριο δημάρχου στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου

Συγχαρητήριο δημάρχου στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου

Συγχαρητήριο μήνυμα έστειλε ο Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός στους μαθητές του Γυμνασίου Δημητριτσίου, οι οποίοι προκρίθηκαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Το μήνυμα του δημάρχου προς τους μαθητές σας το παραθέτουμε παρακάτω:
«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και την Διευθύντρια του Γυμνασίου Δημητριτσίου που πέρασαν στον τελικό του 1ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Νέων με προσανατολισμό στην αειφόρο ανάπτυξη.

Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε οι μαθητές που συμμετείχαν συνεργάστηκαν μεταξύ τους καθώς και με τους εκπαιδευτικούς τους και κατάφεραν να κρατήσουν αναμμένη την φλόγα της ελπίδας και της προόδου. Μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώσουμε για αυτή τη νέα γενιά του τόπου μας και να ευχηθούμε να αποτελέσουν το παράδειγμα σε όλους μας για το εγχείρημα που ανέλαβαν.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Με γεμίζει αισιοδοξία η αποφασιστικότητά τους να ασχοληθούν με ζητήματα όπως η αειφόρος ανάπτυξη, η προστασία του περιβάλλοντος και ο εθελοντισμός.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς που με ζήλο συνεργάστηκαν με τις ομάδες, συμμετείχαν στις εκπαιδευτικές δράσεις και ενέπνευσαν του μαθητές τους, καθώς και τους γονείς που τους υποστήριξαν».

Κλείνοντας το άρθρο “Συγχαρητήριο δημάρχου Βισαλτίας στο Γυμνάσιο Δημητριτσίου”  να δώσουμε και εμείς θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, με τις ευχές για πολλές ακόμη επιτυχίες.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

25η Αγωνιστική
Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, 2024 20:00
24η Αγωνιστική
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, 2024 19:30 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα