Συνέχεια ανανεώσεων συμβολαίων Πανσερραϊκού

Συνέχεια ανανεώσεων συμβολαίων στην ομάδα του Πανσερραϊκού

Στην ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός διαβάζουμε για νέες ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών και προπονητές του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.

Με την ανάρτηση την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες ανανεώσεις.
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τους προπονητές του τεχνικού επιτελείου, Γιάννη Γκιόκα και Άρη Καραμπέτσιο. «ΜΑΖΙ», από την θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης ο Γιάννης Γκιόκας και από την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων ο Άρης Καραμπέτσιος, συνθέτουν ένα επιτυχημένο group ως άμεσοι συνεργάτες του προπονητή μας, Άγγελου Διγκόζη. Καλή επιτυχία, με στόχο ξανά την κορυφή!

Συνέχεια ανανεώσεων με τον ποδοσφαιριστή από το Βόλο, Αλέξανδρο Ζέρη.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Ζέρη. Ο Βολιώτης αμυντικός συνεχίζει «ΜΑΖΙ» μας, την επιτυχημένη πορεία, προς την κορυφή!

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744
Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Κλείνοντας να σας θυμίσουμε τις ανανεώσεις που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και τη μεταγραφή του Απόστολου Αποστολόπουλου στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Προπονητής:  Άγγελος Διγκόζης.
Ποδοσφαιριστές:  Τρύφωνας Κασμερίδης, Στέργιος Τσιμίκας, Cyril Kali, Fabricio Conci, Θεοχάρης Ψάλτης, Θανάσης Γιανναράκης, Στέφανος Πέτρου, Γιώργος Παπαβασιλείου και του αρχηγού Δημήτρη Γκούρτσα.

Περισσότερα για τη μεταγραφή του Απόστολου Αποστολόπουλου θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός