Συνέχεια αναστολής σε ποδόσφαιρο,σχολεία,εστίαση

Συνέχεια αναστολής σε ποδόσφαιρο, σχολεία, εστίαση και όχι μόνο

Σύμφωνα με τις νέες ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου συνεχίζεται η αναστολή λειτουργίας όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, σχολείων ….. μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6:00 π.μ. Συνεχίζουν κανονικά το πρωτάθλημα οι ομάδες της Super League 1 και Basket League.

Συνέχεια αναστολής ακόμη για το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια και τις εκκλησίες, για τα οποία θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αναλυτικά οι σημερινές, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου κου Στέλιου Πέτσα για τα νέα δεδομένα αναφέρουν:

Δεν θα ανοίξουν μέχρι το τέλος των γιορτών. Συγκεκριμένα, μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 6 το πρωί, παραμένουν κλειστά:

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

√ Τα σχολεία,
√ η εστίαση,
√ η ψυχαγωγία,
√ τα δικαστήρια,
√ οι αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την υγειονομική επιτροπή (όπως για παράδειγμα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Superleague στο ποδόσφαιρο και της Basket League στο μπάσκετ),
√ τα χιονοδρομικά κέντρα.

Επίσης, παρατείνεται, μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα, η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα. Όπως εξακολουθούν να ισχύουν οι υφιστάμενες ρυθμίσεις για την τηλε-εργασία και την ατομική άθληση, έως τρία άτομα, σε ατομικά σπορ.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Για όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό, πέραν της γνωστής διαδικασίας υποβολής PLF, θα πρέπει να φέρουν αρνητικό μοριακό τεστ (PCR) 72 ωρών, θα υπόκεινται σε rapid τεστ κατά την είσοδο και θα μπαίνουν σε 10ημερη προληπτική καραντίνα εφόσον εισέρχονται κατά το διάστημα από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 έως την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021.

Σε ό,τι αφορά την, άπαξ, επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας θα εφαρμόζονται οι ρυθμίσεις που ήδη ισχύουν με την επίδειξη Ε1 και Ε9.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός