Συνελήφθησαν στις Σέρρες για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών

40
Σύλληψη ανήλικου _ Εξιχνιάστηκαν Συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν στις Σέρρες για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών

Από το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛΑΣ, εκδόθηκε δελτίο τύπου (Θεσσαλονίκη, 12 Ιουνίου 2023) με το οποίο ενημερώνει ότι:

Συνελήφθησαν στις Σέρρες 5 άτομα για διακίνηση μη νόμιμων αλλοδαπών

Μετέφεραν με οχήματα συνολικά 41 αλλοδαπούς προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνολικά 5 άτομα – σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις – για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης προώθησής τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

1. Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη προχθές (10 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα από το οποίο λίγα λεπτά νωρίτερα αποβίβασε 31 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι 7 ανήλικοι.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

2. Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν χθες (11 Ιουνίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός, διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει και να μεταφέρουν 5 αλλοδαπούς.

3. Στην τρίτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (11 Ιουνίου 2023) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, καθώς σε έλεγχο διαπιστώθηκε να έχουν επιβιβάσει σε όχημα που οδηγούσε ο ένας από αυτούς, 5 αλλοδαπούς με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς στο εσωτερικό της χώρας.

Τα παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν, καθώς και 4 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.