Συνεστίαση στο Άγιο Μανδήλιο από Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Τερπνής

555
Συνεστίαση στο Άγιο Μανδήλιο

Συνεστίαση στο Άγιο Μανδήλιο από τον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Τερπνής

Για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά, η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Τερπνής διοργανώνει συνεστίαση στο Άγιο Μανδήλιο με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αποπεράτωση εργασιών στην παραπάνω εκκλησία.

Μια όμορφη λαϊκοπαραδοσιακή βραδιά περιμένει όσους τιμήσουνε την εκδήλωση στο Άγιο Μανδήλιο Τερπνής το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:00, στο υπέροχο πλατανόδασος στο Παλαιόκαστρο , στη σκιά του αρχαιολογικού χώρου Τερπνής.

Στην ορχήστρα της βραδιάς θα είναι οι παρακάτω:
Κώστας Ντόκας στο μπουζούκι, κλαρίνο ο Καρακώστας Βασίλης, στα πλήκτρα και ντραμς τον Πούνη Διονύση, στην κιθάρα Νίκος Ντόκας, στο τραγούδι Κώστας Τζώγας και τη Ρία Ρωμαίου θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους μια υπέροχη βραδιά.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Η εκδήλωση έχει ιδιαίτερο λόγο που πραγματοποιείται, μια και τα λεφτά που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν για την αποπεράτωση έργων του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου Τερπνής.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Ανεβείτε στο Άγιο Μανδήλιο και η υπέροχη ορχήστρα, το φαγητό κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια θα σας αποζημιώσουν, είναι βέβαιο!!!

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το σκοπό που πρώτος από όλους μας, ο πατέρας Δημήτριος Μεργιανιώτης έβαλε και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Χορηγοί πλαισίωσαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Τηλέφωνο κρατήσεων για τη συνεστίαση στο Άγιο Μανδήλιο: 695 887 9557 (Παναγιώτης Θ. Κοντός)Συνεστίαση στο Άγιο Μανδήλιο