ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤα γήπεδα και οι πόλεις που θα γίνουν τα προημιτελικά

Τα γήπεδα και οι πόλεις που θα γίνουν τα προημιτελικά

Τα γήπεδα και οι πόλεις που θα γίνουν τα προημιτελικά
 Χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση των δεκαέξι σας παρουσιάζομαι τα γήπεδα, τις πόλεις και την ημερομηνίες των αγώνων της φάσης των οχτώ.
 Πρώτος αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 17:00 στο Στάδιο Νίζνι του Νόβγκοροντ ανάμεσα σε Ουρουγουάη με Γαλλία.
 Την ίδια ημέρα έχουμε το δεύτερο αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία με Βέλγιο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00 στο Στάδιο Καζάν Αρένα στην ομώνυμη πόλι.
 Το Σάββατο, 7 Ιουλίου, στις 17:00 στην πόλη της Σαμάρα στο στάδιο Σαμάρα Αρένα θα έχουμε τον τρίτο αγώνα. Σε αυτόν τον αγώνα θα έχουμε τον νικητή Σουηδία – Ελβετία (κέρδισε η Σουηδία με 1-0) με αντίπαλο τον νικητή του Κολομβία – Αγγλία. (κέρδισε η Αγγλία με 4-3 Πέν. , 0-0  Παρ. , 1-1 ΚΔ)
Τα γήπεδα και οι πόλεις που θα γίνουν Το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 στο Στάδιο Fisht του Σότσι θα κλείσουν τα παιχνίδια των οχτώ με τον αγώνα ανάμεσα σε Ρωσία με Κροατία.
Όλοι οι αγώνες των προημιτελικών θα μεταδοθούν από την TV ERT1.
Τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης υπάρχουν ΕΔΩ και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των δεκαέξι ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα