ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤελευταία στοιχεία - στατιστικά με καραντίνα covid 19

Τελευταία στοιχεία – στατιστικά με καραντίνα covid 19

Τελευταία στοιχεία – στατιστικά με καραντίνα από covid 19

Τελευταία ημέρα των περιοριστικών μέτρων που πριν περίπου δύο μήνες αποφάσισε η κυβέρνηση. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι ήμασταν καλοί ΟΧΙ γιατί φοβόμασταν τα πρόστιμα αλλά γιατί το κάναμε συνειδητά !!!
Ας ελπίσουμε να διαψευστούν αυτοί που λένε ότι: Όταν έπρεπε να πάμε πλατεία καθόμασταν καναπέ και όταν μας είπαν να καθίσουμε μέσα πηγαίναμε πλατεία.

Επιστροφή στα καθημερινά με τα στατιστικά της ημέρας, Κυριακή 3 Μαΐου 2020 με τα τελευταία στοιχεία.

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 03 Μαΐου 2020 (ώρα 15:00).

Τα νέα επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα της νόσου είναι 6. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 26261(ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 55.4% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 1, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 144 θάνατοι. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 75 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 37 (78.4% άνδρες).

Από το σύνολο των 2626 κρουσμάτων, 595 (22.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό, 1303 (49.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα και τα υπόλοιπα δεν σχετίζονται ούτε με panseraikos_μπάνια_γενικές κατευθύνσειςταξίδι ούτε με άλλο γνωστό κρούσμα ή είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Η μέση ηλικία των κρουσμάτων είναι 49 έτη (εύρος 0 έως 102 ετών), ενώ η μέση ηλικία των θανάτων είναι 76 έτη (εύρος 35 έως 102 ετών). Η ηλικιακή κατανομή των (α) συνολικών κρουσμάτων, (β) των περιστατικών που κατέληξαν σε θάνατο και (γ) των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Δείγματα που έχουν ελεγχθεί στα συνεργαζόμενα με τον ΕΟΔΥ εργαστήρια:

Από την 1η Ιανουαρίου 2020 μέχρι σήμερα, στα εργαστήρια που διενεργούν ελέγχους για τον νέο κορωνοϊό (SARS-CoV-2) και που δηλώνουν συστηματικά στον ΕΟΔΥ το σύνολο των δειγμάτων που ελέγχουν (θετικά και αρνητικά), έχουν συνολικά ελεγχθεί 79332 κλινικά δείγματα, εκ των οποίων τα 3779 (4.8%) ήταν θετικά στον κορωνοϊό (συμπεριλαμβάνονται και περισσότερα από ένα δείγματα ανά άτομο που ελέγχθηκε).

Γενικές κατευθύνσεις για τη συμπεριφορά μας μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Κλείνοντας το άρθρο “Τελευταία στοιχεία – στατιστικά με καραντίνα από covid 19” ας ελπίσουμε και ας πιστέψουμε ότι είναι το τελευταίο κακό που μας βρίσκει !!!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα