ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤο ΚΔΑΠ Νιγρίτας στον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής

Το ΚΔΑΠ Νιγρίτας στον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής

Το ΚΔΑΠ Νιγρίτας στον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής – Σερρών

Συνεχίζονται οι εκπαιδευτικές επισκέψεις στον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής του Δήμου Βισαλτίας, με αφορμή την συστηματική αρχαιολογική έρευνα που έγινε τα δύο τελευταία χρόνια από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών σε συνεργασία με τη Γαλλική Σχολή Αθηνών και το Δήμο Βισαλτίας, στη θέση Παλαιόκαστρο της Τερπνής.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 οι μαθητές του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) Νιγρίτας πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής στη θέση «Παλαιόκαστρο».

Η άγνωστη αρχαία πόλη ΚΔΑΠΟι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χώρο των ανασκαφών και ερευνητικών εργασιών και να ενημερωθούν από την ειδική συνεργάτιδα του Δήμου Βισαλτίας, κ. Ευαγγελία Μπάτσιου.

Η επίσκεψη έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές του ΚΔΑΠ Νιγρίτας να κάνουν ένα διαφορετικό μάθημα Ιστορίας, να γνωρίσουν την τοπική ιστορία και να δουν από κοντά αρχαιότητες του τόπου μας.

Φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο της Τερπνής θα βρείτε ΕΔΩ.

Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Βισαλτίας στις 27 Νοεμβρίου 2023.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024
26η Αγωνιστική
Κυριακή 03 Μαρτίου, 2024 19:30 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα