Το νέο ΔΣ του συλλόγου κυνηγών Νιγρίτας & απαγόρευση εκγύμνασης

Το νέο ΔΣ του συλλόγου κυνηγών Νιγρίτας & απαγόρευση εκγύμνασης των κυνηγετικών σκύλων

Μετά τις εκλογές της Κυριακής 17 Απριλίου 2022 στο Δημαρχείο Νιγρίτας, του Συλλόγου κυνηγών Νιγρίτας, τη Μ. Τρίτη συγκεντρώθηκαν οι εκλεγέντες σύμβουλοι και έγινε κατανομή αξιωμάτων για το διοικητικό συμβούλιο (Δ.Σ) και την ελεγκτική επιτροπή (Ε.Ε).

Δ.Σ:
Πρόεδρος: Καραγιάννης Θεοχ. Στέφανος
Αντιπρόεδρος: Αμπατζής Σταμ. Συμεών
Γραμματέας: Μαντζούκας Πασχ. Ιωάννης
Κοσμήτωρ: Νταζής Γεω. Απόστολος
Μέλος – Υπεύθυνος θηροφυλακής: Παραλής Κων. Αθηνόδωρος
Μέλος: Κεραμιδάς Θεοχ. Ευστράτιος
Ταμίας: Σκαπέρδας Στερ. Δημήτριος
Αναπληρωτής: Μπλιόγκαρας Ευστ. Βασίλειος

Ε.Ε:
Καρούσης Θεοδ. Γεώργιος
Σαμαράς Τριαντ. Αθανάσιος
Αναπληρωτής: Τουλάκης Ιωαν. Κωνσταντίνος

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Αποτελέσματα εκλογών 17 Απριλίου 2022 ΕΔΩ.

Κλείνει το άρθρο “Το νέο ΔΣ του συλλόγου κυνηγών Νιγρίτας” με την απόφαση του Δασαρχείου Νιγρίτας (Γραφείο Θήρας) για απαγόρευση της εκγύμνασης των κυνηγετικών σκύλων για το διάστημα από 1/4/2022 έως και 30/6/2022 λόγω αναπαραγωγής των θηραμάτων.

Αναλυτικά η απόφαση του Δασαρχείου αναφέρει (ΑΔΑ: 6Ζ17ΟΡ1Υ-Α7Λ):
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε.

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

Τροποποιούμε την υπ’ αρίθμ. 289/15-4-2008 Απόφαση του Δασαρχείου Νιγρίτας ΔΑΔ: 7/2008 και αφορά τους χώρους εκγύμνασης των κυνηγετικών σκύλων ως προς το εδάφιο Α ως εξης:
Α. Επιτρέπουμε την εκγύμναση των κυνηγετικών σκύλων ( Δεικτών – Ερευνητών ) συνοδευόμενους από τους κυνηγούς ή κυναγωγούς , χωρίς να φέρουν κυνηγετικά όπλα μαζί τους στις περιοχές όπως αναφέρονται στην υπ. Αρίθμ. 289/15-4-2008 Απόφαση του Δασαρχείου Νιγρίτας ΔΑΔ 7/2008 καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με εξαίρεση το χρονικό διάστημα από τον Απρίλιο εως τον Ιούνιο κάθε έτους, για λόγους όχλησης της θηραματοπανίδας κατά την αναπαραγωγική περίοδο που λαμβάνει χώρα την περίοδο αυτή.
Β. Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από την δημοσίευσή της και καταργεί κάθε προγενέστερη ως προς τα αναφερόμενα, κατά τα λοιπά ισχύει η υπ’ αρίθμ. 289/15-4-2008 Απόφαση του Δασαρχείου Νιγρίτας ΔΑΔ: 7/2008.

Οι παραβάτες τιμωρούνται με τις ισχύουσες διατάξεις.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός