Υποδοχή φλόγας 19ης Πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελεντών αιμοδοτών

Υποδοχή φλόγας 19ης Πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελεντών αιμοδοτών

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας θα γίνει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 υποδοχή της Φλόγας της Αγάπης της 31ης Αμφικτιονίας Εθελοντών Αιμοδοτών που θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Περισσότερα για την υποδοχή φλόγας της 19ης Πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελεντών αιμοδοτών στο σχετικό δελτίο του Δήμου.

Για 19η συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) διοργανώνουν την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών.
Η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη.

Ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα καταλήξει στις 15 Οκτωβρίου 2021 στα Χανιά σηματοδοτώντας την έναρξη της 31ης Αμφικτιονίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην ίδια πόλη.
Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

2η Ανθοκομική Έκθεση
Δήμου Βισαλτίας
Από 5/4/2023 έως 9/4/2023
Περισσότερα ...
​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Παρασκευή _Νιγρίτα _ 6η τακτική συνεδρίασηΣτο πλαίσιο της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, ο Δήμος Βισαλτίας υποδέχεται την Φλόγα της Αγάπης την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ώρα 10.30π.μ., στην Πλατεία του Δημοτικού Μεγάρου στη Νιγρίτα.
Τη Φλόγα θα μεταφέρουν εθελοντές αιμοδότες του Δήμου με μεγάλη προσφορά αίματος.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, από 09.00 π.μ έως 13.00, θα πραγματοποιείται ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου «Δημάρχου Αθανάσιου Κασιακόγια» από φορείς και συλλόγους του Δήμου Βισαλτίας σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών.

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός