Φωτογραφίες τελικού κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών 18-19

Φωτογραφίες τελικού κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών 2018-19. 
   Στον τελικό, ο τυπικά και ουσιαστικά Πανσερραϊκός υποδέχεται τον περσινό κυπελλούχο Απόλλων Παραλιμνίου. Ο αγώνας άρχισε στις 16:30.  Διαιτητής στον αγώνα ο Σαφούρης Κωνσταντίνονος με πρώτο βοηθό ο Κρυωνάς Χρήστος, δεύτερος ο Δουλγέρης Δημήτριος και 4ος ο Κεφαλάς Δημήτριος.

  Απόγευμα Μ. Τετάρτης και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τον αγώνα του τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών . Ο μεγάλος όγκος των φωτογραφιών θα “ανέβει” αύριο μετά τις 10:00 π.μ .
Όποιος θέλει να πάρει φωτογραφίες, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες αυτές κάποια στιγμή θα «κατέβουν», γιαυτό ή τις κατεβάζετε στα αρχεία σας ή αν θέλετε Link της φωτογραφίας πρέπει να το πάρετε από το «ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ», που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης.

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

.

    Φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ.

​​Χορός 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Σερρών
Παρασκευή 9/12/2022  Είσοδος 15€
Ξενοδοχείο ACROPOL Σέρρες

Ακόμη 600 φωτογραφίες από τον αγώνα, απονομή κάντε κλικ στα περισσότερα.

Φωτογραφίες από διάφορους αγώνες στο ΦΩΤΟ – VIDEO.
      Οι Φωτογραφίες τελικού κυπέλλου ΕΠΣ Σερρών είναι προσφορά του SNACK BAR ο ΤΟΛΗΣ στη Νιγρίτα – Σερρών. (Τηλ. παραγγελίας 2322 770 770, αστική χρέωση).

Πανσερραϊκός VS  Απόλλων Παραλιμνίου    1-0

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός