ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦώτο αγώνα Πεπονιά - Πεθελινός 23-12-2017

Φώτο αγώνα Πεπονιά – Πεθελινός 23-12-2017

Φώτο αγώνα Πεπονιά – Πεθελινός 23-12-2017
Φωτογραφίες είναι από τον αγώνα του Αστέρα Πεπονιάς με Στρυμών Πεθελινού που έγινε το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στο γήπεδο της Πεπονιάς. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 1-0 με γκολ του Βαλούντου στο 41΄. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ανατροπή του αποτελέσματος από τον Πεθελινό με τελικό αποτέλεσμα 1-2. Το δεύτερο γκολ του Πεθελινού με πέναλτι στο τέλος του αγώνα.
Όποιος θέλει να πάρει φωτογραφίες, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες αυτές κάποια στιγμή θα «κατέβουν», γιαυτό ή τις κατεβάζετε στα αρχεία σας ή αν θέλετε Link της φωτογραφίας πρέπει να το πάρετε από το «ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ», που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης.

 .  . 

ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

Φωτογραφίες από άλλους αγώνες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα