Φώτο ΑΕ Νιγρίτας – Λιθότοπος 10-12-2017

Φώτο ΑΕ Νιγρίτας – Λιθότοπος 10-12-2017
Ένα αγώνας με πολλά γκολ.
Ο Λιθότοπος προηγήθηκε με 0-2 και λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαγενά το σκορ έγινε 1-2.
Στο 50΄ με γκολ του Ζαχαριά το σκορ έγινε 1-3. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Χαψά Ηλία βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 3-3. Πρώτος βοηθός Φραγκαλάς Δ. με δεύτερο τη Βογιατζή Ευαγγελία. Ιατρικό προσωπικό η Φωτεινή Νισούδη.
Βαθμολογία Επίλεκτη Σερρών 2017-18 ΕΔΩ.
Όποιος θέλει να πάρει φωτογραφίες, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες αυτές κάποια στιγμή θα «κατέβουν», γιαυτό ή τις κατεβάζετε στα αρχεία σας ή αν θέλετε Link της φωτογραφίας πρέπει να το πάρετε από το «ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ», που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης.

 .  . 

ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός