Φώτο ΑΟ Νιγρίτας – Νεοχώρι (19-11-2017)

Φώτο ΑΟ Νιγρίτας – Νεοχώρι (19-11-2017)
Τελικό αποτέλεσμα του αγώνα 0-2 υπέρ του Νεοχωρίου. Το δεύτερο γκολ μπήκε με πέναλτι. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 0-0.
Διαιτητής ο Δαουλτζής Άγγελος, με πρώτο βοηθό τον Αναγνωστίδη Αλέξανδρο και δεύτερη βοηθό τη Βογιατζή Ευαγγελία. Ιατρικό προσωπικό η Νισούδη Φωτεινή, την οποία θα ευχηθούμε και χρόνια πολλά για τα χθεσινά γενέθλιά της.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων του Β΄ομίλου της Aνώτερης, ο ΑΟ Νιγρίτας με δώδεκα (12) βαθμούς είναι στην όγδοη (8η) θέση μαζί με Πήγασο και Μεσολακκιά. Το Νεοχώρι με είκοσι τρεις (23) βαθμούς στην τέταρτη (4η) θέση. Πρωτοπόρος του ομίλου η Κ. Καμήλα με είκοσι οχτώ (28) βαθμούς.
Όλα τα αποτελέσματα του ομίλου και βαθμολογία θα βρείτε ΕΔΩ.
Ετοιμάζεται να ανέβει και Video με την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι. (Πιθανόν αύριο).

Όποιος θέλει να πάρει φωτογραφίες, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες αυτές κάποια στιγμή θα “κατέβουν”, γιαυτό ή τις κατεβάζετε στα αρχεία σας ή αν θέλετε Link της φωτογραφίας πρέπει να το πάρετε από το «Πολύ περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ», που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης.

   [envira-gallery id=”6546″]

Πολύ περισσότερες φωτογραφίες από τον αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

 .  . 

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός