ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦώτο από Πεπονιά-Δραβίσκος 9-12-2017

Φώτο από Πεπονιά-Δραβίσκος 9-12-2017

Φώτο από Πεπονιά-Δραβίσκος 9-12-2017
Με σκορ 1-0 κέρδισε η Πεπονιά το Δραβίσκο και βρέθηκε μια θέση βαθμολογική πάνω από τον Δραβίσκο. Μετά το σημερινό αγώνα η Πεπονιά έχει δεκαπέντε (15) βαθμούς και ο Δραβίσκος δεκατρείς (13). Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0. Βαθμολογία ομίλου, Β Τοπικό – Β Όμιλος, ΕΔΩ.
Διαιτητής του αγώνα η Μπιμπή Μαρία με πρώτο βοηθό το Μαυρίδη Εύαγγελο και δεύτερο τον Κουρουζίδη Ιορδάνη. Ιατρικό προσωπικό η Φωτεινή Νισούδη.
Όποιος θέλει να πάρει φωτογραφίες, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες αυτές κάποια στιγμή θα «κατέβουν», γιαυτό ή τις κατεβάζετε στα αρχεία σας ή αν θέλετε Link της φωτογραφίας πρέπει να το πάρετε από το «ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ», που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης. 

 .  . 
ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα