Φώτο από Πεπονιά-Δραβίσκος 9-12-2017

Φώτο από Πεπονιά-Δραβίσκος 9-12-2017
Με σκορ 1-0 κέρδισε η Πεπονιά το Δραβίσκο και βρέθηκε μια θέση βαθμολογική πάνω από τον Δραβίσκο. Μετά το σημερινό αγώνα η Πεπονιά έχει δεκαπέντε (15) βαθμούς και ο Δραβίσκος δεκατρείς (13). Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0. Βαθμολογία ομίλου, Β Τοπικό – Β Όμιλος, ΕΔΩ.
Διαιτητής του αγώνα η Μπιμπή Μαρία με πρώτο βοηθό το Μαυρίδη Εύαγγελο και δεύτερο τον Κουρουζίδη Ιορδάνη. Ιατρικό προσωπικό η Φωτεινή Νισούδη.
Όποιος θέλει να πάρει φωτογραφίες, μπορεί να το κάνει ελεύθερα. Να ξέρετε ότι οι φωτογραφίες αυτές κάποια στιγμή θα «κατέβουν», γιαυτό ή τις κατεβάζετε στα αρχεία σας ή αν θέλετε Link της φωτογραφίας πρέπει να το πάρετε από το «ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ», που υπάρχει στο τέλος της ανάρτησης. 

"Ο Λεωνίδας"
Καφέ - Ουζερί - Μεζεδοπωλείο
Νιγρίτα  Τηλέφωνο: 2322 023744

 .  . 
ΟΛΕΣ οι φωτογραφίες του αγώνα και για κατέβασμα πατήστε ΕΔΩ

Snack Bar - Ψητοπωλείο “ο ΤΟΛΗΣ”

Νιγρίτα - Τηλεπαραγγελίες: What's Up 6989447710 & 2322770770     Περισσότερα ΕΔΩ

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός