ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΧορός Συλλόγου Τερπνιωτών & βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Χορός Συλλόγου Τερπνιωτών & βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Χορός Συλλόγου Τερπνιωτών και βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Από το Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου και η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων ΕΝΑΣΤΡΟΣ (25ης Μαρτίου 6 – Ευκαρπία τηλέφωνο 2310 685 187).

Η τιμή της πρόσκλησης θα είναι 20 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό.

Για τη διασκέδαση στο χορό θα φροντίσει η ορχήστρα «Αρμονικοί» των συγχωριανών μας Παναγιώτη Ζαρίμπα και Τάσου Φουρλάκη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου που αναφέρει:

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου

Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, φιλοδοξεί να συνεχίσει τις πετυχημένες εκδηλώσεις μας.

Ρυθμίστε λοιπόν από τώρα το πρόγραμμά σας και οργανώστε τις συντροφιές σας, ώστε να μην απουσιάζει κανείς την Κυριακή το μεσημέρι 25 Φεβρουαρίου 2024.
Συνδυάστε το με μία Κυριακάτικη οικογενειακή έξοδο για φαγητό και χορό.

Επίσης στη μεγαλύτερη αυτή εκδήλωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη βράβευση των επιτυχόντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας για το 2023.
Αποτελεί πλέον θεσμό για το Σύλλογο η βράβευση, η αναγνώριση και δικαίωση των προσπαθειών των παιδιών αλλά και των γονιών για μόρφωση και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα