ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΧωρίς δεύτερο γύρο το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών

Χωρίς δεύτερο γύρο το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών

Play Out.
Αφού οριστικοποιηθεί η κατάταξη των ομάδων στις θέσεις από ένα (1) µέχρι δεκαέξι(16) στην κανονική περίοδο ισχύουν τα εξής:
Οι ομάδες που Θα καταλάβουν την ένατη (9η) Θέση μέχρι τη δέκατηέκτη (16η) Θέση, σύνολο οχτώ (8), αγωνίζονται εκ νέου σε διπλούς αγώνες συνεχίζοντας με την ίδια βαθμολογία, η οποία επικυρώθηκε μετά την ολοκλήρωση των μονών αγώνων (α΄ γύρος), για παραμονή στην Α1 ‘ Κατηγορία ή για υποβιβασμό στην Α2΄ Κατηγορία.
Οι κλειδάριθμοι που Θα έχουν οι ομάδες στους εκ νέου διπλούς αγώνες των ρ|αγ-οίί, θα οριστούν κατόπιν κληρώσεως µε όρους που Θα καθορίσει το Δ.Σ. της ΕΠΣ Σερρών (πχ αντίθετα νούµερα, γήπεδα κλπ).

Ολοκληρώνονται οι διπλοί αγώνες (Α΄ και Β’ γύρος) και σε περίπτωση ισοβαθµίας οµάδων για την θέση ανάδειξης Πρωταθλητή, ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 20 του Κ.Α.Π.
Η βαθµολογική κατάταξη των οµάδων γίνεται σύµφωνα µε όσα ορίζουν οι σχετικές διατάξεις του Κ.Α.Π.
Η τελική κατάταξη των οµάδων στον νέο βαθμολογικό πίνακα της διαδικασίας των Play Out θα αποτελέσει την πλήρωση των οχτώ (8) τελευταίων θέσεων της τελικής ενιαίας κατάταξης της Α1΄Κατηγορίας.
Σε κάθε περίπτωση μετά τον προβιβασμό και υποβιβασμό των ομάδων της κατηγορίας αυτής, την περίοδο 2021-2022 οι ομάδες της Α1 ‘ Κατηγορίας Θα είναι δεκατέσσερις (14).

Επίλεκτη Σερρών 2019-20Β. ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ Α1 ‘ – ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ Α2΄

α) Αν δεν υποβιβασθεί καµία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική και δεν ανέλθει ο πρωταθλητής της Α1΄στην Γ΄ Εθνική, τότε υποβιβάζονται οι πέντε (5) τελευταίες ομάδες της Α1΄ Κατηγορίας στην Α2΄Κατηγορία και ανέρχονται από την κατηγορία αυτή στην Α1 ‘ οι ομάδες που θα τερµατίσουν στην 1η θέση καθενός εκ των τριών ομίλων, σύνολο τρεις (3).
β) Αν δεν υποβιβασθεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική και ανέλθει ο πρωταθλητής της Α1΄ στην Γ’ Εθνική, τότε υποβιβάζονται οι τέσσερις (4) τελευταίες ομάδες της Α1΄Κατηγορίας στην Α2΄ Κατηγορία και ανέρχονται από την κατηγορία αυτή στην Α1 ‘ οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση καθενός εκ των τριών ομίλων, σύνολο τρεις (3).

γ) Αν υποβιβασθεί µία οµάδα από τη Γ΄ Εθνική και δεν ανέλθει ο πρωταθλητής της Α1΄ στην Γ’ Εθνική, τότε υποβιβάζονται οι έξι (6) τελευταίες οµάδες της Α1΄ Κατηγορίας στην Α2΄ Κατηγορία και ανέρχονται από την κατηγορία αυτή στην Α1 ‘ οι οµάδες που θα τερµατίσουν στην 1η θέση καθενός εκ των τριών οµίλων, σύνολο τρεις (3).
δ) Αν υποβιβασθεί µία οµάδα από τη Γ΄ Εθνική και ανέλθει ο πρωταθλητής της Α1΄ στην Γ’ Εθνική, τότε υποβιβάζονται οι πέντε (5) τελευταίες ομάδες της Α1΄ Κατηγορίας στην Α2΄ Κατηγορία και ανέρχονται από την κατηγορία αυτή στην Α1 ‘ οι οµάδες που θα τερµατίσουν στην 1η θέση καθενός εκ των τριών οµίλων, σύνολο τρεις (3).  Κλείνει το άρθρο “Χωρίς δεύτερο γύρο το πρωτάθλημα της Α1” με τη 2η κατηγορία που θα βρείτε στην 3η σελίδα (κάντε κλικ ΕΔΩ).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα