ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΆρης Καραμπέτσος νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Άρης Καραμπέτσος νέος προπονητής τερματοφυλάκων

Άρης Καραμπέτσος νέος προπονητής τερματοφυλάκων στα λιοντάρια των Σερρών.

   Με ανακοίνωση το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός μας ενημερώνει ότι προσλαμβάνει για προπονητή τερματοφυλάκων τον Άρη Καραμπέτσο για τη νέα σεζόν.
  Ακόμη με δεύτερη ανακοίνωση του μαθαίνουμε ότι υπόγραψε ο τερματοφύλακας Κώστας Τεντζέρης.
 Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση για “Άρης Καραμπέτσος νέος προπονητής” :
   “Νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Πανσερραϊκό ο Άρης Καραμπέτσος!
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Σερραίο προπονητή τερματοφυλάκων, Άρη Καραμπέτσιο.
Μίνι Βιογραφικό:
Ο Άρης Καραμπέτσιος, γεννήθηκε στις 15/8/1979. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B΄ με ειδικότητα προπονητής τερματοφυλάκων και εργάστηκε στον τομέα του, στις ομάδες του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καρπερής, στην Ελπίδα Σκουτάρεως και τον Αθλητικό Όμιλο Παλαιόχωρας. Την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με το Staff του Απόλλωνα Πόντου, πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού στην Football League.”

Δεύτερη ανακοίνωση:
  “Καλωσορίζουμε στον Πανσερραϊκό τον τερματοφύλακα Κώστα Τεντζέρη!
Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον νεαρό τερματοφύλακα Κώστα Τεντζέρη. Καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.
Μίνι Βιογραφικό:
Ο Κώστας Τεντζέρης, γεννήθηκε στις 4/5/1999 και κατάγεται από την Έδεσσα. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θοδωρή Γκίτκου στην Πέλλα και σε σύντομο χρονικό διάστημα μετακόμισε για 2 χρόνια στην γνωστή επαγγελματική ακαδημία της Ρώμης, που συνεργάζεται με την Ρόμα και την Γιουβέντους, NuovaTorTeTeste. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας.”

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα