ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΆυλη συνταγογράφηση με email και sms από gov.gr

Άυλη συνταγογράφηση με email και sms από gov.gr

Άυλη συνταγογράφηση με email και sms από gov.gr

 Ο κορωνοϊός μας έφερε πράγματα που καλυτερεύουν τη ζωή μας και θα γινόταν στο απώτερο μέλλον. Μερικά από αυτά είναι: ‘έκδοση εξουσιοδότησης, έκδοση υπεύθυνης δήλωσης και η άυλη συνταγογράφηση χωρίς φυσική παρουσία σε ΚΕΠ η ΕΣΥ. Παρακάτω θα δούμε για τη συνταγογράφηση.

Για να κάνουν χρήση οι πολίτες μπαίνουν στο www.gov.gr, πάνε στην “Κατηγορίες Υπηρεσιών” και κάνουν κλικ στην υπηρεσία “Υγεία και Πρόνοια”.
Μία από τις επιλογές που μας δίνει μετά είναι “Φάκελος υγείας” όπου και κλικάρουμε.
Επόμενη κίνηση είναι να πατήσουμε την επιλογή “Άυλη συνταγογράφηση” όπου μας δίνονται και κάποιες οδηγίες.

Τέλος πατάμε το “Είσοδος στην υπηρεσία” όπου μας ενημερώνει ακόμη ότι, πρέπει να έχουμε και το ΑΜΚΑ και ξαναπατάμε το “Είσοδος στην υπηρεσία” που μας ζητάει να βάλουμε του κωδικούς του Taxisnet.
Βάζω τους κωδικούς, μας ζητάει “Εξουσιοδότηση” που δίνουμε φυσικά, επόμενο στάδιο είναι να βάλουμε το ΑΜΚΑ και πατάμε “είσοδο”.
Βγάζει τα στοιχεία μας και κάνουμε “Επιβεβαίωση”.
Τσεκάρουμε το “Επιθυμώ Άυλη Συνταγογράφηση”, βάζουμε το κινητό μας και πατάμε “Επιβεβαίωση”, μας έρχεται ένας κωδικός στο κινητό για επιβεβαίωση, που τον βάζουμε στο αναδυόμενο παράθυρο που βγαίνει. Προχωράμε στην επιβεβαίωση του Email μας ακολουθώντας την επιβεβαίωση του κινητού.

Τελευταία κίνηση είναι να πατήσουμε “υποβολή” και περιμένουμε το αποτέλεσμα, που σε περίπτωση που δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας βγάζει “Επιτυχής ……..”

Κλείνει το άρθρο με το Link, όπου μπορείτε να βρείτε το ΑΜΚΑ, εάν δε το ξέρετε: ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (Α.Μ.Κ.Α.).

Υ.Γ
Για την επιβεβαίωση του email μη ξεχνάτε να κάνετε έλεγχο και στο φάκελο με τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Βήμα – βήμα με φωτογραφίες για την άυλη συνταγογράφηση με email και sms:

Όταν κατέβουν οι φωτογραφίες θα τις βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα