ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈγκλημα στην Άνω Καμήλα Σερρών για ερωτικούς λόγους

Έγκλημα στην Άνω Καμήλα Σερρών για ερωτικούς λόγους

Έγκλημα στην Άνω Καμήλα Σερρών για ερωτικούς λόγους

Το κίνητρο ήταν η ερωτική αντιζηλία όπως φαίνεται για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 20 χρονου νέου, με δράστη έναν άλλο 21χρονο, ο οποίος τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην περιοχή της Άνω Καμήλας Σερρών, λίγο μετά τη 1 τα ξημερωμένα, σήμερα Τρίτη (10/08/2021). Η υπόθεση έχει σοκάρει του κατοίκους του χωριού και όχι μόνο. Σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το θύμα ήταν από το Μητρούσι Σερρών και όπως φαίνεται από τις καταθέσεις είχε συνάψει δεσμό με την πρώην κοπέλα του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος είναι από το Λιβαδοχώρι Σερρών και είχε επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο στην Άνω Καμήλα. Βρίσκονταν μάλιστα στην ίδια παρέα που βρέθηκε στο πάρκο του χωριού και τίποτα δεν έδειχνε το κακό που θα ακολουθούσε. Εκεί που έγινε και το έγκλημα.

Ξαφνικά οι δυο νέοι άρχισαν να καυγαδίζουν στο πάρκο με αποτέλεσμα ο 21χρονος να βγάλει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στον 20 χρονο άλλο νέο, δίνοντάς τον το μοιραίο χτύπημα δυστυχώς στην καρδιά. Ο άτυχος νέος σωριάστηκε κάτω νεκρός, καθώς το πλήγμα που του επέφερε ο δράστης προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό του, ενώ ο 21χρονος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα στοιχεία του δράστη είναι ωστόσο γνωστά στις αστυνομικές αρχές και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχίζεται, με έρευνες να γίνονται σε σπίτια συγγενών του στην Άνω Καμήλα και στο τόπο διαμονής του στο Λιβαδοχώρι Σερρών, αλλά και σε άλλα υπαίθρια σημεία όπου μπορεί να κρύβεται.

Οι αστυνομικοί για το έγκλημα στην Άνω Καμήλα Σερρών παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο φονικό επεισόδιο και σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος του νεαρού δράστη.

Υ.Γ
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.
G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα