ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν για το δήμο Σερρών

Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν για το δήμο Σερρών

Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν για το δήμο Σερρών και όχι μόνο

 Μετά και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στις Σέρρες ο δήμαρχος Σερρών, Χρυσάφης Αλέξανδρος, ανακοινώνει και ενημερώνει μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό μέσω κοινωνικής δικτύωσης τους πολίτες της πόλης των Σερρών ότι:

“Από σήμερα (Κυριακή 22 Μαρτίου 2020) αποφασίζεται:

Η αναστολή λειτουργίας και Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ στους ανοιχτούς δημόσιους χώρους, πάρκα και πλατείες, σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σερρών καθώς και στους χώρους της Κοιλάδας Αγίων Αναργύρων , Κοιλάδας Αγίας Βαρβάρας και του Αθλητικού Πάρκου Ομονοίας, με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών έναντι του κορωνοϊού.

Ήδη η απόφαση έχει γνωστοποιηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και στην Δημοτική αστυνομία για την άμεση εφαρμογή της.”

Συνέχεια στα έκτακτα μέτρα να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα το βράδυ στις 21:00, ο παραπάνω δήμαρχος με τηλεοπτικό μήνυμα θα ενημερώσει τους πολίτες της πόλης των Σερρών για την κρίσιμη κατάσταση που διάγει η πόλη των Σερρών, ο νομός Σερρών, η Ελλάδα και γενικά όλος ο κόσμος.

koronoios_panseraikos.gr_κορωνοϊόςΚλείνει το άρθρο “Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν για το δήμο Σερρών” με την ενημέρωση ότι η Μοναστική Πολιτεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους θα παραμένει κλειστή για τους προσκυνητές μέχρι νεωτέρας απόφασης.
  Ακόμη ότι με απόφαση του δήμου Αριστοτέλη – Χαλκιδικής απαγορεύεται η είσοδος στο νησί της Αμμουλιανής – Χαλκιδικής, σε μη μόνιμους κατοίκους του νησιού για το λόγο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα