ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε. Π.Ομοσπονδίας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε. Π.Ομοσπονδίας

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο)

H έκτακτη γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο θα γίνει σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, στο ξενοδοχείο Divani Apollon (Αγίου Νικολάου 10 , Βουλιαγμένη – Αθηναϊκή Ριβιέρα) με ένα και μόνο θέμα που αφορά το χρόνο που θα γίνουν οι εκλογές για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ώρα έναρξης Γ.Σ είναι 10:00 π.μ.
Σε περίπτωση μη απαρτίας “θα συγκληθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11 π.μ. στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης”.

Λόγω του κορωνοϊού υπάρχει υγειονομικό πρωτόκολλο που πρέπει να τηρήσουν οι αντιπρόσωποι των τοπικών Ε.Π.Σ, έχει σταλεί σε όλες τις Ενώσεις και οι διαπιστευμένοι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε.

Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο αναφέρει:

Μοναδικό θέμα “Τροποποίηση των διατάξεων των άρθρων 82 και 9 του Παραρτήματος Γ΄ του Καταστατικού της Ε.Π.Ο”.

Οι παραπάνω διατάξεις αφορούν τον ορισμό του χρόνου διενέργειας των τακτικών αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης και όλων των λοιπών αιρετών Οργάνων της Ε.Π.Ο. πλην των δικαστικών οργάνων της, καθώς και την ρύθμιση θεμάτων που αφορούν την τρέχουσα θητεία των και τις αμέσως προσεχείς αρχαιρεσίες».

Υγειονομικό πρωτόκολλο προβλέπει:
1. Για αντιπροσώπους:
α. όλοι οι εισερχόμενοι στον χώρο θα θερμομετρηθούν και θα τους διανεμηθούν μάσκες και γάντια (αντισηπτικά θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου).
β. θα τηρηθούν αποστάσεις ασφαλείας, τόσο στον χώρο παραλαβής των διαπιστεύσεων, όσο και στην αίθουσα της συνεδρίασης. Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην ανάγκη χρήση της μάσκας και την τήρηση των αποστάσεων σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους του ξενοδοχείου.

2. Για τα Μ.Μ.Ε:
xaros_panseraikos.gr-Χαρος_covidα. Για την παραλαβή των διαπιστεύσεων των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. θα λειτουργήσει ειδικός χώρος. Διαπίστευση παραδίδεται με την επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας. Επισημαίνεται ότι η διαπίστευση είναι απαραίτητη για την είσοδο στην αίθουσα της Γ.Σ.
β. Εντός της αιθούσης της Γ.Σ. προβλέπεται ειδικός χώρος εργασίας των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. ……………
γ. Λόγω του υφισταμένου υγειονομικού πρωτοκόλλου δεν θα διανεμηθεί έντυπο υλικό. Η ενημέρωση ……

Όλοι την ανακοίνωση θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.

Παράκληση και υποχρέωση να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και τη χρήση της μάσκας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα