ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στα Ίβηρα Σερρών

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στα Ίβηρα Σερρών

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στα Ίβηρα Βισαλτίας Σερρών

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας, την ερχόμενη Τρίτη 16 Μαρτίου 2021, θα γίνουν δωρεάν Rapid Test στην Τοπική Κοινότητα Ιβήρων από τις 10:00 έως και 14:00 στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Οι έλεγχοι θα γίνουν από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίου του Δήμου το οποίο αναφέρει:

“Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test), θα γίνουν την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021,για τους κατοίκους της Κοινότητας Ιβήρων στον χώρο όπου στεγάζεται το Κ.Α.Π.Η., και τις ώρες 10:00 – 14:00 από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Βισαλτίας.

Νιγρίτα_Χατζημάρκος_Α.ΕΣυντονιστής είναι ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Αργύρης Χατζημάρκος (Φώτο), στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας.
Κατά την διάρκεια διενέργειας των Rapid Test θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας).”

Κλείνει το άρθρο με την ενημέρωση ότι η Τοπική Κοινότητα Ιβήρων ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Τραγίλου του Δήμου Βισαλτίας – Σερρών με πρωτεύουσα του Δήμου τη Νιγρίτα.

Το 1926 αναγνωρίστηκε ως κοινότητα. Με το πρόγραμμα “Καποδίστριας” του 1999 ήταν στο Δήμο Τραγίλου και με το πρόγραμμα “Καλλικράτης” του 2011 εντάχθηκε στο ν. Δήμο Βισαλτίας. Στην απογραφή του 2011 είχε 615 κατοίκους.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα