ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΈνα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα !!!

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα !!!

Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα από τον ευεργέτη της Τερπνής κ. Αναστασιάδη Δημήτριο.

   Ένα πολύ όμορφο νέο για την Τερπνή ανακοίνωσε ο κύριος Αναστασιάδης Δημήτριος χθες σε όλους τους Τερπνιώτες. Ένα από τα όνειρά του ήταν εδώ και πάρα πολλά χρόνια να κτίσει μία αίθουσα για την εκκλησία των Τριών Ιεραρχών και ταυτόχρονα ένα πολιτιστικό κέντρο. Το είχε ανακοινώσει στην εκδήλωση των Ιεραρχείων του Πολιτιστικού Συλλόγου στο χώρο του Παλιού Νηπιαγωγείου το 2006, να κτίσει μια αίθουσα για της ανάγκες του ναού των Τριών Ιεραρχών και των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Είχε προσφέρει αρχικά για αυτό το σκοπό 500.000 € και μετά τρία χρόνια το 2009 και άλλα ακόμη. Δυστυχώς τα τεράστια εμπόδια που παρουσιάστηκαν για το οικόπεδο που έπρεπε να παραχωρηθεί, δεν ξεπεράστηκαν από το δήμο, παρ’ όλες τις τεράστιες προσπάθειες, αν και κάποια στιγμή θεωρήσαμε όλοι πως είχε φτάσει το θέμα στο τέλος του. Ένα επιπρόσθετο εμπόδιο από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση που ήταν ιδιοκτήτης του οικοπέδου, κόλλησε ξανά το θέμα. Σε άλλη στιγμή για αυτό και μόνο το λόγο δημιουργήθηκαν δύο ενορίες στην Τερπνή, γιατί φαινόταν να είναι η λύση στο πρόβλημα. Αφού συνήλθε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009, στην τρίτη Συνεδρίασή της για το μήνα Σεπτέμβριο η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος της 153ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, το πρόβλημα του οικοπέδου δεν λύθηκε και πάλι. Τόσες προσπάθειες στο κενό. Όμως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος πως ο Τερπνιώτης βιομήχανος επιμένει να θέλει να ευεργετεί τον τόπο του.

 Τα χρόνια πέρασαν και χθες μετά 13 χρόνια ο κ. Αναστασιάδης αιφνιδιάζοντας ευχάριστα όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε πως επιτέλους έφτασε το θέμα στο τέλος του. Τι όμορφο νέο. Πόσα χρόνια έπρεπε να περάσουν , ώστε να μπορέσει ο μεγάλος ευεργέτης αυτού του τόπου να κάνει μία ακόμη προσφορά στην Τερπνή;  Να κτίσει τώρα πια μια αίθουσα όχι στο χώρο που ήταν κτισμένο το Παλιό Νηπιαγωγείο, αλλά στο χώρο που βρίσκεται στο σπίτι του αείμνηστου Καρακίτσιου Γιώργου, το οποίο παραχώρησαν τώρα πια οι κληρονόμοι του και βρίσκεται νοτιοανατολικά του ναού της Τερπνής, δηλαδή σχεδόν μπροστά του. Και μην ξεχνάτε αυτό που λέγαμε πάντα. Ξέρετε τι είναι το σημαντικότερο όλων; Ο κ. Αναστασιάδης ξεκίνησε τις ευεργεσίες στον τόπο του από τα σχολικά κτίρια. Το πρώτο που πρόσφερε στην Τερπνή ήταν αυτό το Νηπιαγωγείο, στου οποίου το οικόπεδο θέλησε να κτίσει την νέα αίθουσα. Το Νηπιαγωγείο μεταφέρθηκε σε ένα νέο κτίριο που ο ίδιος και πάλι έκανε, δίπλα στο τότε Γυμνάσιο Τερπνής. Το μόνο που μένει σε μας να ευχηθούμε είναι να είναι καλά ο ίδιος και η οικογένειά του για όλα αυτά που έχει προσφέρει και θα προσφέρει στην όμορφη Τερπνή μας.

     Κάνοντας κλικ ΕΔΩ δείτε  τι είχε πει για την αίθουσα που ονειρευόταν να κτίσει ο κ. Αναστασιάδης το 2006 και ΕΔΩ για να ακούσετε τα λόγια για την αίθουσα του κ. Αναστασιάδη το 2009.

     Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους Τερπνιώτες και όχι μόνο !!!

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα