ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΉμασταν όλοι εκεί, τιμητικές κάρτες για παλαίμαχους

Ήμασταν όλοι εκεί, τιμητικές κάρτες για παλαίμαχους

Ήμασταν όλοι εκεί, τιμητικές κάρτες διαρκείας στους παλαίμαχους του Κιλκισιακού από το Δ.Σ

Με δελτίο τύπου το Δ.Σ του Α.Ο Κιλκισιακός, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν για το πως δημιουργήθηκε το 1961 ο Κιλκισιακός, ενημερώνει τους φίλους του Κιλκισιακού ότι αποφάσισε να εκδώσει “συλλεκτικές τιμητικές κάρτες διαρκείας σε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας” με διάρκεια μέχρι “το τέλος της θητείας της υφιστάμενης διοίκησης”.

Η ιστοσελίδα συγχαίρει το Δ.Σ και εύχεται να γίνει παράδειγμα για τις επερχόμενες διοικήσεις και φυσικά το ίδιο ισχύει για όλα τα αθλητικά σωματεία.

«ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!»

Στις 26 Ιουνίου 1961 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή των εκπροσώπων των τριών σωματείων που εκπροσωπούσαν το ποδόσφαιρο της πόλης του Κιλκίς.

Ο Άρης από την ενορία των πέντε και δέκα μαρτύρων, ο Μέγας Αλέξανδρος από την περιοχή των Στενημαχιτών και η ΑΕΚ από την περιοχή της ενορίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Στην ομάδα του Άρη ανατίθεται μετά από ψηφοφορία να προετοιμάσει το νέο καταστατικό που θα αποτελέσει και την ομάδα Α.Ο. Κιλκισιακός.

Έκτοτε, τα χρόνια πέρασαν, κύπελλα και πρωταθλήματα κατακτήθηκαν και ο Κιλκισιακός έφτασε να αγωνίζεται με επιτυχία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες επί σειρά ετών και να καταξιωθεί στο πανελλήνιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Πλέον έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των φιλάθλων ως ο κύριος πρεσβευτής της πόλης μας, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας στην ιστορική της πορεία, αποτελούσαν ανέκαθεν οι παίκτες που ίδρωσαν, μάτωσαν και πόνεσαν την φανέλα της.

Κομμάτι κομμάτι, ο κάθε παίκτης συνεισέφερε με τον δικό του τρόπο και αγώνα. για αυτό που σήμερα κλήθηκε η σημερινή διοίκηση να αναλάβει, να διαχειριστεί και να οδηγήσει στο μέλλον.

panseraikos.gr_kilkisiakos_κιλκισιακόςΜε αίσθημα ευθύνης η νέα διοίκηση του Κιλκισιακού, εκδίδει συλλεκτικές τιμητικές κάρτες διαρκείας σε όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σε ένδειξη σεβασμού για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Οι τιμητικές κάρτες θα έχουν ισχύ για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου της ομάδας μας και θα έχουν διάρκεια έως το τέλος της θητείας της υφιστάμενης διοίκησης.

«Ήμασταν όλοι εκεί στην παλιά κερκίδα, όρθιοι, στις ταράτσες, με κρύο, βροχή, ζέστη και απολαμβάναμε την ομάδα της πόλης μας, να μας προσφέρει διακρίσεις, κύπελλα, πρωταθλήματα.»

«ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!»

Εκ της διοικήσεως
Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα