ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑίτηση για προσωπικό βοηθό για άτομα με αναπηρία

Αίτηση για προσωπικό βοηθό για άτομα με αναπηρία

Αίτηση για προσωπικό βοηθό για άτομα με αναπηρία

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βισαλτίας ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο/-η ότι μέχρι και τις 11 Ιουνίου 2023 τα άτομα με αναπηρία που θέλουν να αποκτήσουν Προσωπικό Βοηθό, μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους, είτε στο Κέντρο Κοινότητας είτε μόνοι τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://prosopikosvoithos.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει για την αίτηση για προσωπικό βοηθό να προσκομίζουν:

• την ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους ή την Κάρτα Αναπηρίας τους
• την ισχύουσα Πιστοποίησης Αναπηρίας τους

• Το πιο πρόσφατο Εκκαθαριστικό Σημείωμα της εφορίας για τον αιτούντα. Εάν είναι προστατευόμενο μέλος, θα αναρτάται το Εκκαθαριστικό Σημείωμα στο οποίο συμπεριλαμβάνετε ως προστατευόμενο μέλος. Εάν δεν έχει εισόδημα/δεν είναι υπόχρεος καταβολής φόρου, θα αναρτάται σχετική υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με το υπόδειγμα που παρέχεται στην πλατφόρμα (μέσα στην φόρμα αίτησης)

• τα Εκκαθαριστικά Σημειώματα των λοιπών μελών του νοικοκυριού του

• Το έγγραφο από το οποίο αποδεικνύεται η σχέση Εκπροσώπησης, εάν το αίτημα υποβάλλεται από Εκπρόσωπο του ατόμου με αναπηρία και συγκεκριμένα:
τον δικαστικό συμπαραστάτη του αιτούντος
τον ανάδοχο του αιτούντος (είτε είναι ενήλικος είτε ανήλικος)
τον γονέα, τον επίτροπο ή όποιον έχει την επιμέλεια του αιτούντος, εάν είναι ανήλικος
εξουσιοδότηση, εάν ο προσερχόμενος δεν είναι ο ίδιος ο αιτών ή Εκπρόσωπός του

Σημειώνεται ότι τα Κέντρα Κοινότητας εξυπηρετούν μόνο για την υποβολή αίτησης για άτομα με αναπηρία.
ΔΕΝ θα εξυπηρετούν για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια μέσα στο σύστημα (πχ επιλογή ραντεβού αξιολόγησης, καταχώρηση συμφωνητικών, υποβολή αίτησης όσων θέλουν να γίνουν Προσωπικοί Βοηθοί, ούτε κλπ).

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν, επίσης, να βρουν αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες στο https://prosopikosvoithos.gov.gr.

Ακόμη μπορούν, επίσης, να απευθύνουν τις απορίες τους τηλεφωνικώς, είτε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Προγράμματος στον αριθμό 1555 (χωρίς χρέωση), επιλέγοντας 3-ΟΠΕΚΑ και στη συνέχεια το 8) είτε στον αριθμό 210-7000.240 (με αστική χρέωση), από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, εργάσιμες ημέρες.

Καί τέλος οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Βισαλτίας Ηρώων 2 (Νιγρίτα), στο τηλ. 23220 23473, email: kkdvisaltias@gmail.com.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα