ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18

Αγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18

Αγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18
Η τοπική ένωση ποδοσφαίρου ανακοίνωσε δύο αγώνες που θα γίνουν Σάββατο 2 Ιουνίου και Κυριακή 3 Ιουνίου 2018.
Το Σάββατο στο γήπεδο του Νέου Πετριτσίου θα γίνει ο αγώνας ανάμεσα σε Ανατολή (Σέρρες 1800) με Ολυμπιακό Ροδόπολης με ώρα έναρξης αγώνα 17:00.
Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού (ομάδα Επίλεκτης κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών) αυτός παραμένει στη Επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών για τη σεζόν 2018-19 και η ομάδα του Ν.Πετριτσίου (ομάδα Ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών) παραμένει στην Ανώτερη.
Με νίκη του Ν. Πετριτσίου ανεβαίνει αυτό στην Επίλεκτη και η Ροδόπολη υποβιβάζετε στην Ανώτερη κατηγορία.
Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ ο αγώνας γίνετε σε ουδέτερο γήπεδο. Αν υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα έχουμε ημίωρο παράταση και αν έχουμε πάλι ισοπαλία θα χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Την Κυριακή για ” τον φόβο των Ιουδαίων ” στο γήπεδο του Νεοχωρίου Σερρών θα γίνει αγώνας ομάδων της Β΄ κατηγορίας και ο νικητής θα περιμένει να μη κατέβει κάποια ομάδα από την Επίλεκτη ή Ανώτερη για να αγωνίζεται, αυτός,  τη σεζόν 2018-19 στην Ανώτερη κατηγορία.
Ο αγώνας αρχίζει στις 17:00 και θα γίνει ανάμεσα στις τρίτες ομάδες από τα PLAY-OFFS των δύο ομίλων που είναι το Ν. Πετρίσι με Παλαιοκώμη.
Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει η παράταση και τα πέναλτι.
Τα έσοδα !! και έξοδα στους παραπάνω δύο αγώνες είναι από μισά.
Κλείνοντας το άρθρο ”  Αγώνες κατάταξης ΕΠΣ Σερρών 2017-18  ” την  προκήρυξη της ΕΠΣ θα τη βρείτε ΕΔΩ και την τελική κατάταξη στους δύο ομίλους της δεύτερης κατηγορίας ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα