ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑγώνες Playoff ΕΠΣ Χαλκιδικής 2018-19

Αγώνες Playoff ΕΠΣ Χαλκιδικής 2018-19

Αγώνες Playoff ΕΠΣ Χαλκιδικής 2018-19.
   Σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου 2019 ολοκληρώνετε το πρωτάθλημα της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας και ακολουθούν !!! τα Play off για την ανακήρυξη του πρωταθλητή της ΕΠΣ Χαλκιδικής με ταυτόχρονη άνοδο της, στη Γ Εθνική.
  Τα Play off, ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ !!!, ενώ προβλέπονται να γίνουν σε τρεις φάσεις τώρα θα γίνουν σε δύο. Η πρώτη φάση λόγω προκήρυξης δε θα γίνει.
Περισσότερα θα βρείτε παρακάτω.

  Μέχρι τώρα βαθμολογία σε 29 αγώνες:
 Α/Α Ομάδα Βαθμοί.
1 Νέος ΠΟ Νέας Καλλικράτειας          77
2 Νίκη Πολυγύρου               69
3 ΤΑ ΜΚ Στρατωνίου                65
4 Όλυνθος Ολύνθου              54
5 Π.Ο. Μουδανιών            49
Οι αγώνες που θα κρίνουν τα Play off είναι:
Νέος ΠΟ Νέας Καλλικράτειας   V   ΤΑ ΜΚ Στρατωνίου
Νίκη Πολυγύρου   V   Προποντίς Ν. Μαρμαρά
Σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Νέος ΠΟ Νέας Καλλικράτειας, ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, δε θα γίνουν τα Play off γιατί θα έχει περισσότερους από επτά βαθμούς διαφορά από το δεύτερο και σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακηρύσσεται αυτόματα πρωταθλητής Χαλκιδικής.
Σε περίπτωση που ο 1ος προηγείται τον 2ου με επτά ( 7 ) ή περισσότερους βαθμούς, τότε ο 1ος ανακηρύσσεται αυτόματα πρωταθλητής Χαλκιδικής και δεν διεξάγεται καμιά φάση των Play off αγώνων“.
Στην περίπτωση που χάσει ο Νέος ΠΟ Νέας Καλλικράτειας και δεν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία η Νίκη Πολυγύρου τότε ισχύει πάλι η παραπάνω περίπτωση.
Εάν χάσει ο Νέος ΠΟ Νέας Καλλικράτειας και κερδίσει η Νίκη Πολυγύρου, ανεξαρτήτως των άλλων αποτελεσμάτων, τότε πάμε απευθείας στη δεύτερη φάση των Play off γιατί ο 2ος από τον 5ο και ο 3ος από τον 4ο έχουν διαφορά πάνω από 7 βαθμούς και πάλι σύμφωνα με την προκήρυξη “Σε περίπτωση που ο 2ος προηγείται του 5ου με επτά ( 7 ) ή περισσότερους βαθμούς, τότε ο 2ος προκρίνεται στη 2η φάση των Play off χωρίς αγώνα.
Σε περίπτωση που ο 3ος προηγείται του 4ου με επτά ( 7 ) ή περισσότερους βαθμούς, τότε ο 3ος προκρίνεται στη 2η φάση των Play off χωρίς αγώνα“.
Α ΕΠΣ Χαλκιδικής 2018-19 Στη δεύτερη φάση των Play off θα έχουμε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νίκη Πολυγύρου με ΤΑ ΜΚ Στρατωνίου στο γήπεδο της Νίκης Πολυγύρου.
Ο αγώνας θα είναι μονός και σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.
Ο τελικός θα γίνει στο γήπεδο του Νέος ΠΟ Νέας Καλλικράτειας ανάμεσα σε Καλλικράτεια με το νικητή της δεύτερης φάσης.
Εάν κερδίσει ο γηπεδούχος τότε ανακηρύσσεται πρωταθλητής Χαλκιδικής.
Εάν κερδίσει ο νικητής της δεύτερης φάσης τότε ακολουθεί δεύτερος αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής ανακηρύσσεται πρωταθλητής Χαλκιδικής.
Σημείωση ότι στους δύο παραπάνω αγώνες σε περίπτωση ισοπαλίας θα έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι.

     Κλείνοντας το άρθρο “Αγώνες Playoff ΕΠΣ Χαλκιδικής 2018-19” να επαναλάβουμε ότι αν σήμερα κερδίσει ο Νέος ΠΟ Νέας Καλλικράτειας αυτόματα ανακηρύσσεται πρωταθλητής Χαλκιδικής.
   Την προκήρυξη της ΕΠΣ Χαλκιδικής για το πρωτάθλημα 2018-19 θα τη βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα