ΑρχικήΑΕΚΗμιτελικός (2ος) Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-1

Ημιτελικός (2ος) Κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1

Ημιτελικός (2ος) Κυπέλλου ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1

Χρειάστηκαν 100 λεπτά για να λήξει ο δεύτερος προκριματικός  ημιτελικός αγώνας για τα το κύπελλο Ελλάδος για να βγάλει νικητή. Νικητής ο Ολυμπιακός με σκορ 0-1 αλλά την ΑΕΚ να προκρίνεται στο τελικό από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο στάδιο Καραϊσκάκη που έληξε 2-1 υπέρ της ΑΕΚ.

Ο αυριανός (Παρασκευή 27/4/2017 & ώρα 19:00)   ημιτελικός αγώνας που θα γίνει στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ με ΠΑΟ θα αναδείξει την ομάδα που θα περιμένει η ΑΕΚ για τον τελικό. Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα 2-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Δύο κόκκινες κάρτες από μια για κάθε ομάδα και κίτρινες κάρτες που χάθηκε ο λογαριασμός στο μέτρημα.

Διαιτητές του αγώνα στο Ολυμπιακό στάδιο ο Σιδηρόπουλος Τάσος του συνδέσμου Δωδεκανήσου με βοηθούς Μπαλτά και Ευθυμιάδη με τέταρτο ο Ευαγγέλου.

panseraikos_aek_osfp_1_ημιτελικός

Συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Ντιντάκ, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σιμόες, Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο, Ροντρί.

Ολυμπιακός (Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέϊρας, Ρέτσος, Ντα κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Μαρίν, Μαρτίνο, Καμπιάσο, Ρομάο.

Η πρώτη κίτρινη κάρτα στο Ρομάο (ΟΣΦΠ) για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Αραούχο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά στην πορεία η ΑΕΚ εξισορρόπησε τον αγώνα.

Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα, πρώτη για την ΑΕΚ στο 21΄στο Βράνια. Στο σημείο αυτό διαμαρτύρεται ο ΟΣΦΠ ότι κανονικά έπρεπε κόκκινη. Το ημίχρονο έληξε 0-0 με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και άλλη μία κίτρινη κάρτα για τη γηπεδούχο (23΄) και άλλες δύο κίτρινες για του φιλοξενούμενους (41΄ & 46΄).

Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Πρώτη αλλαγή του Ολυμπιακού στο 58΄ (Μπήκε Καρντόσο στη θέση του Ανσαριφάρντ) και δεύτερη μετά από τρία λεπτά (Μπήκε Ανδρούτσος στη θέση του Καμπιάσο). Αλλαγή για την ΑΕΚ στο 62΄ (Μπήκε Καρντόσο στη θέση του Ανσαριφάρντ) . Άλλη μια κίτρινη στον αγώνα στο 75΄ για την ΑΕΚ και έχουμε ακόμη στο 79΄, 87΄, 95΄και δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) στο Ανέστη στο 96΄. Για τον Ολυμπιακό κίτρινες στο 93΄, 95΄και δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στο 99΄στο Ντα Κόστα.

Στο 79΄αλλαγή για την ΑΕΚ (Μπήκε Αλμέϊδα στη θέση του Χριστοδουλόπουλου).

panseraikos_aek_osfp_ημιτελικόςΣτο 82΄το γκολ για τον Ολυμπιακό με το Ρομάο μετά από πάσα του Καρντόσο.

Το γκολ αυτό δε μπόρεσε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου γιατί ήταν και το μοναδικό του αγώνα.

Στο 83΄ τελευταία αλλαγή για τον ΟΣΦΠ (Μπήκε Ελιουνούσι στη θέση του Μαρίν).

Στο 90΄η μεγάλη στιγμή για τους Πειραιώτες να κάνουν το 0-2 και να έχουν το πάνω χέρι στον αγώνα αλλά η μπάλα στο δοκάρι μετά από κεφαλιά του Καρντόσο.

Ο αγώνας έληξε με δέκα λεπτά καθυστέρηση και χωρίς να αλλάξει το αποτέλεσμα.

Με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα άρχισαν τα πανηγύρια τόσο στο γήπεδο όσο και στις εξέδρες και σημερινός ημιτελικός στέλνει την ΑΕΚ στον τελικό στις 6 Μαΐου 2017.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα