ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑιτήσεις για αποζημιώσεις σε κτήρια από ζημιές

Αιτήσεις για αποζημιώσεις σε κτήρια από ζημιές

Αιτήσεις για αποζημιώσεις σε κτήρια από ζημιές της 4-1-2021 στο Δήμο Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι κάτοικοι των περιοχών του Δήμου Βισαλτίας που επλήγησαν από τις βροχοπτώσεις της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου 2021.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΣΕ ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΙΑΝΟΥΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021.

Οι δημότες των οποίων οι κτηριακές υποδομές (κατοικίες – επιχειρήσεις – αγροικίες – αποθήκες – θερμοκήπια) έχουν υποστεί ζημιές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης ζημιάς και φωτογραφικό υλικό, έως την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 στις κατά τόπους κοινότητες του Δήμου Βισαλτίας.

Οι αιτήσεις για τις επαγγελματικές υποδομές (επιχειρήσεις – αγροικίες – αποθήκες – θερμοκήπια) θα διαβιβαστούν στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Σερρών όπου η τριμελής επιτροπή θα πάει για αυτοψία και θα σημειώσει και τη στάθμη του νερού εντός της επιχείρησης.

Σημείωση: Επιχειρήσεις χωρίς νόμιμη άδεια λειτουργίας δεν αποζημιώνονται.

Προβλήματα από τη βροχόπτωσηΟ Δήμος θα προβεί στη σύσταση τριμελούς επιτροπής όπου θα πραγματοποιήσει αυτοψίες στις οικίες και θα σημειώνει και τη στάθμη του νερού εντός της κατοικίας.
Η Συγκεντρωτική κατάσταση και μόνο των κατοικιών αποστέλλεται στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Σερρών υπογεγραμμένη από την τριμελή επιτροπή.

Αυτοκίνητα ολοσχερώς κατεστραμμένα καταγράφονται από την εν λόγω επιτροπή (τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναγράφονται στην επισυναπτόμενη αίτηση).

Η συγκεντρωτική κατάσταση των επιχειρήσεων και των οικιών θα αποσταλούν από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Σερρών προς τη ΔΑΕΦΚ (Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών) όπου βγαίνει η απόφαση οριοθέτησης των περιοχών και στην οποία περιγράφεται η αποζημίωση των κατοικιών.

Για τις επιχειρήσεις το έγγραφο της οριοθέτησης πηγαίνει στο Υπουργείο Οικονομικών στο οποίο περιγράφονται και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αποζημίωσή τους.
Κλείνει το άρθρο “Αιτήσεις για αποζημιώσεις σε κτήρια από ζημιές στη Βισαλτία” με την αίτηση δήλωσης ζημιάς που μπορείτε να κατεβάσετε από: Σε μορφή Pdf  & σε μορφή Word.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα