ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑιτήσεις εγγραφής στο Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών

Αιτήσεις εγγραφής στο Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών

Αιτήσεις εγγραφής στο Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών

Με ανακοίνωσή του το Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους, παιδιά και γονείς, ότι άρχισε η εγγραφή για την πρώτη τάξη του γυμνασίου. Η διαδικασία των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00.
Οι αιτήσεις θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στη ηλεκτρονική διεύθυνση που υπάρχει παρακάτω και θα αφορά μόνο το Μουσικό Γυμνάσιο της περιοχής τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μουσικού Σχολείου Σερρών αναφέρει.

Το Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών/ ΛΤ ενημερώνει ότι οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου πρέπει να λάβουν μέρος και να επιτύχουν σε εξετάσεις που διενεργούνται για την επιλογή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη των Μουσικών Γυμνασίων.

Οι γονείς-κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών και μαθητριών θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Γυμνάσιο της περιοχής τους από τις 04 έως και τις 29 Μαΐου 2020 και ώρα 14:00.

Για τον καθορισμό των ημερομηνιών των εξετάσεων θα γίνει εγκαίρως ενημέρωση με νέο έγγραφο. Για το πρόγραμμα των εξετάσεων, τα θέματα των εξετάσεων, τη βαθμολόγηση και τις εγγραφές των μαθητών ισχύει η με αρ. πρωτ. 58167/Δ2/13-04-2018 Υ.Α. «Λειτουργία Μουσικών Σχολείων» (Β΄ 1371), Διόρθωση σφάλματος ΦΕΚ Β’ 1574 / 08-05-2018.

Οι γονείς μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και από την ιστοσελίδα του σχολείου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι γονείς-κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο Μουσικό Σχολείο.

Κλείνει το άρθρο “Αιτήσεις εγγραφής στο Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών” με την επισήμανση ότι το Μουσικό Σχολείο Σερρών θα δέχεται αιτήσεις από 04 Μαΐου έως 29 Μαΐου 2020 (ώρα 14:00) στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση της φόρμας που θα βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ – ΑΙΤΗΣΗ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα