ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑκύρωση γιορτής κρασιού Αμπέλων Βισαλτίας

Ακύρωση γιορτής κρασιού Αμπέλων Βισαλτίας

Ακύρωση γιορτής κρασιού στους Αμπέλους – Βισαλτίας

Από το Δήμο Βισαλτίας εκδόθηκε δελτίο τύπου που ενημερώνει ότι η καθιερωμένη γιορτή κρασιού που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην τοπική κοινότητα Αμπέλων – Βισαλτίας, ακυρώνετε λόγω Covid-19.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας αναφέρει:

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΑΜΠΕΛΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Με αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια υγεία ο Δήμος Βισαλτίας ανακοινώνει την ακύρωση της καθιερωμένης ετήσιας «Γιορτής Κρασιού» στην Τοπική Κοινότητα Αμπέλων που πραγματοποιείται μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτέμβρη.

Ο Δήμος Βισαλτίας, η Τοπική Κοινότητα Αμπέλων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπέλων αποφάσισαν την ακύρωση της «Γιορτής Κρασιού 2020», ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους παραγωγούς και επαγγελματίες που και φέτος εξέφρασαν την διάθεση να στηρίξουν την «Γιορτή Κρασιού».

Κλείνοντας το άρθρο “Ακύρωση γιορτής στους Αμπέλους – Βισαλτίας” να σας ενημερώσουμε για την ακύρωση της SerExpo 2020 που διοργανώνει το επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με την περιφερειακή ενότητα Σερρών.

Περισσότερα για την ακύρωση της SerExpo 2020 θα βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Η φωτογραφία είναι από την εμφάνιση του χορευτικού τμήματος παραστάσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009 και από τη συλλογή του αρχείου του ιστολογίου μας.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα