ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΑλλαγές στους κανονισμούς της ανακοίνωσε η FIFA

Αλλαγές στους κανονισμούς της ανακοίνωσε η FIFA

Αλλαγές στους κανονισμούς της ανακοίνωσε η FIFA

 Συνέχεια στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορωνοϊός στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο είναι και αυτά που έχουν σχέσει με το ποδόσφαιρο. Μερικά από αυτά που εξέτασε και έλαβε αποφάσεις η FIFA είναι: Συμβόλαια ποδοσφαιριστών, διακανονισμός στις υπάρχουσες συμβάσεις, μεταγραφική περίοδος …..

Σας μεταφέρουμε σχετικό άρθρο.

Τι γίνεται με τα συμβόλαια παικτών, που λήγουν 30 Ιουνίου, αλλά και τις μεταγραφές.
Η FIFA ανακοίνωσε μία σειρά αλλαγών στους κανονισμούς, λόγω κορωνοϊού, που κρίθηκαν αναγκαίες, ώστε να τελειώσει χωρίς προβλήματα η σεζόν.
Η παγκόσμια ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι όλα τα συμβόλαια παικτών, που έληγαν στις 30 Ιουνίου, παρατείνονται αυτόματα μέχρι το πραγματικό τέλος της περιόδου σε κάθε χώρα.
Από’ κει και πέρα, η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, που άνοιγε την 1η Ιουλίου, θα ξεκινήσει από τη στιγμή που υπάρξει επίσημα μία καταληκτική ημερομηνία για το φινάλε της χρονιάς.

Στο μεταξύ, η FIFA πρότεινε σε ομάδες, ποδοσφαιριστές και εργαζόμενους να συζητήσουν, με γνώμονα το κοινό καλό, ώστε ν’ αναθεωρήσουν τις υπάρχουσες συμβάσεις.
Αν, έτσι, προκύψουν προβλήματα, μετά απ’ αυτές τις επαφές, η FIFA ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τις περιπτώσεις με βάση τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 Αν υπήρξε μία προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές.
Επαναληπτικοί αγώνες Γ ΕθνικήςΠοια είναι η οικονομική κατάσταση της ομάδας.
 Η ποσοστιαία πρόταση που έγινε για την τροποποίηση των συμβολαίων των παικτών.
 Το καθαρό εισόδημα των ποδοσφαιριστών μετά την προτεινόμενη τροποποίηση.
 Αν η συμπεριφορά προς τους παίκτες ήταν δίκαιη ή όχι.

  Πηγή για το άρθρο “Αλλαγές στους κανονισμούς της ανακοίνωσε η FIFA” η ιστοσελίδα capitano.gr και για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας της ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα