ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑλλαγή ημέρας της λαϊκής Νιγρίτας εξ αιτίας γιορτών

Αλλαγή ημέρας της λαϊκής Νιγρίτας εξ αιτίας γιορτών

Αλλαγή ημέρας της λαϊκής Νιγρίτας εξ’ αιτίας γιορτών

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει για τις αλλαγές που θα γίνουν στις ημέρες της λαϊκής στην πόλη της Νιγρίτας, λόγω της γιορτής των Χριστουγέννων και της γιορτής της Πρωτοχρονιάς.
Για τη λειτουργία της λαϊκής του Σαββάτου 19-12-2020 υπάρχει σχετική ενημέρωση στο τέλος του άρθρου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου ενημερώνει.

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ

Λόγω της αργίας των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η Λαϊκή Αγορά Νιγρίτας της 26ης Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου και της 2ας Ιανουαρίου θα διεξαχθεί την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού που ισχύουν σε ολόκληρη τη χώρα, οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν με το 50% των εμπόρων/παραγωγών με αναστολή δραστηριότητας των βιομηχανικών προϊόντων και απόσταση μεταξύ των πάγκων τα 5 μέτρα.

Με βάση τα παραπάνω η λαϊκή αγορά της Νιγρίτας, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020, θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των εμπόρων/παραγωγών, των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε ζυγό αριθμό (0,2,4,6,8) και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, αυτοί που ο αριθμός τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9).

Δεν ξεχνάμε:

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ.
Υποχρεωτική η αποστολή μηνύματος στο 13033 από τους καταναλωτές: X κενό ΟΝΟΜΑ κενό ΕΠΙΘΕΤΟ κενό ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ (μετακίνηση για προμήθεια αγαθών πρώτης ανάγκης όπου Χ βάζουμε τον αριθμό 2).
Τόσο οι πωλητές όσο και οι καταναλωτές παρακαλούνται να τηρήσουν αυστηρά τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κλείνει το άρθρο “Αλλαγή ημέρας της λαϊκής Νιγρίτας εξ αιτίας γιορτών” με την ενημέρωση ότι: 1) Η λαϊκή του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου 2020 “θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του 50% των εμπόρων/παραγωγών, των οποίων οι άδειες είναι οικονομικά τακτοποιημένες και o αριθμός τους λήγει σε μονό αριθμό (1,3,5,7,9)”. 2)  Ισχύουν τα ίδια μέτρα πρόληψις.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα