ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑλλαγή ημερομηνίας για τη λαϊκή της Νιγρίτας

Αλλαγή ημερομηνίας για τη λαϊκή της Νιγρίτας

Αλλαγή ημερομηνίας για τη λαϊκή της Νιγρίτας

Από το Δήμο Βισαλτίας πήραμε το παρακάτω δελτίο τύπου που μας ενημερώνει και σας παρουσιάζουμε για τη λαϊκή (παζάρι) του ερχόμενου Σαββάτου 15 Αυγούστου 2020 στην πόλη της Νιγρίτας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε η λαϊκή του Σαββάτου 15 Αυγούστου, λόγω της εορτής της Παναγίας, θα γίνει την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020.
Ακόμη το δελτίο τύπου αναφέρει και τα υγειονομικά μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν από τους πωλητές και τους καταναλωτές για να μην υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις και επιβληθούν επιπλέον πρόσθετα μέτρα.

Αναλυτικά το δελτίο αναφέρει:

Ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει τους Δημότες του, ότι λόγω του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου το Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020, μετατίθεται η ημέρα λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στη Νιγρίτα για την Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική τόσο από τους πωλητές όσο και από τους καταναλωτές και το κοινό και οι πάγκοι στις λαϊκές αγορές θα πρέπει να έχουν μεταξύ τους απόσταση τριών μέτρων με τον ενδιάμεσο χώρο κενό – ελεύθερο από αντικείμενα.

Κλείνει το άρθρο “Αλλαγή ημερομηνίας για τη λαϊκή της Νιγρίτας” με την ενημέρωση ότι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ορίζεται αρμόδια για την επιβολή των μέτρων των παρ. 1 και 2, μετά από βεβαίωση της μη τήρησης αυτών από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα όπως ορίζονται στον ν. 4177/2013 (Α ́ 173).

Σε περίπτωση μη τήρησης της παρ. β ́ της παρ. 1 ισχύει η κύρωση της παρ. 2 του άρθρου 3».
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα