ΑρχικήΑΕΚΑλλαγή προπονητή και τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ

Αλλαγή προπονητή και τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ

Αλλαγή προπονητή και τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ
Πολλές αλλαγές στην ομάδα της ΑΕΚ με το τέλος του 2020

Με τρεις ανακοινώσεις της η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει για τον ορισμό του νέου τεχνικού διευθυντή (Παναγιώτη Κονέ), για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή (Μάσιμο Καρέρα) και τεχνικού διευθυντή (Ίλια Ίβιτς)

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ.

22 Δεκεμβρίου 2020.

Α. Λύση συνεργασίας με Μάσιμο Καρέρα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.
Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Μάσιμο Καρέρα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

23 Δεκεμβρίου 2020.

Β. Ολοκλήρωση συνεργασίας με Ίλια Ίβιτς.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ίλια Ίβιτς.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Γ. Ο Παναγιώτης Κονέ νέος τεχνικός διευθυντής!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια.
Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα.

Κλείνει το άρθρο “Αλλαγή προπονητή και τεχνικού διευθυντή στην ΑΕΚ” με την ενημέρωση ότι ο Ισπανός Μανόλο Χιμένεθ έχει προσληφθεί ως νέος προπονητής.
Για την ιστορία ο Μανόλο Χιμένεθ είναι η τέταρτη φορά που προσλαμβάνεται για προπονητής στην ομάδα της ΑΕΚ. ΑΕΚ (2010-2011), ΑΕΚ (2017-2018) και ΑΕΚ (2019).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα