ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑναβολή κλήρωσης πρωταθλημάτων ΕΠΣ Χαλκιδικής

Αναβολή κλήρωσης πρωταθλημάτων ΕΠΣ Χαλκιδικής

Αναβολή κλήρωσης πρωταθλημάτων, κυπέλλου ΕΠΣ Χαλκιδικής και έκτακτα περιοριστικά μέτρα για το ν. Χαλκιδικής

Από την τοπική Ένωση ποδοσφαίρου ν. Χαλκιδικής ανακοινώθηκε ότι προγραμματισμένη κλήρωση για πρωτάθλημα & κύπελλο αναστέλλεται λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής.
Η κλήρωση θα γινόταν την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020.

Το δελτίο τύπου της Ένωσης αναφέρει:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής ενημερώνει τα Σωματεία – Μέλη της ότι, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον covid-19, που ανακοινώθηκαν για τον Νομό Χαλκιδικής , τα οποία θα έχουν ισχύ από 21 Αυγούστου 2020 έως 31 Αυγούστου 2020, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ η Κλήρωση Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021.

Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώσουμε έγκαιρα τα Σωματεία για τον τρόπο διεξαγωγής των Κληρώσεων που αναβλήθηκαν.

Συνέχεια στο άρθρο “Αναβολή κλήρωσης πρωταθλημάτων, κυπέλλου ΕΠΣ Χαλκιδικής” με τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας για Μύκονο και Χαλκιδική.

Τα παρακάτω μέτρα που θα ισχύσουν σε Χαλκιδική και Μύκονο ήδη ισχύουν σε Πόρο, Πάρο και Αντίπαρο.

1. Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως live πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
2. Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
3. Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
4. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι είναι ήδη σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.

Τέλος τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 10 ημέρες από την Παρασκευή 21-08-2020 και ώρα 06.00 έως και τη Δευτέρα 31-8-2020 και ώρα 06.00.

Αναβολή έναρξης πρωταθλημάτων ΕΠΣ Σερρών 2020-21.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα