ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑναβολή όλων των αγώνων της ΕΠΣ Μακεδονίας

Αναβολή όλων των αγώνων της ΕΠΣ Μακεδονίας

Αναβολή όλων των αγώνων της ΕΠΣ Μακεδονίας και ΕΠΣ Χαλκιδικής για Σ-Κ 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019.
   Μόλις ανακοινώθηκε η αναβολή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας λόγω χιονιού.
  Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει.
“Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες ανδρών που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σαββατοκύριακου 23-24 Φεβρουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιφερειακή ενότητας Θεσσαλονίκης”.

 Από χθες ήδη ανακοινώθηκε και η αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων Υποδομών το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Φεβρουαρίου 2019.

 Ακόμη ανακοινώθηκε η αναβολή για την “προπόνηση – αξιολόγηση κοριτσιών γεννηθέντων το 2004 (Κ 15) και 2005 (Κ 14) που αγωνίζονται σε διάφορες ομάδες της Μακεδονίας και Θράκης και ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 στις εγκαταστάσεις ΣΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κατά τις πρωϊνές ώρες από το τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης της ΕΠΟ σε συνεργασία με τις Εθνικές Ομάδες στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ELITE YOUTH PLAYER DEVELOPMENT”.

 Πηγή για τα παραπάνω στοιχεία του άρθρου η ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κλείνει το άρθρο με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

   Η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ όλων των αγώνων (ανδρικών  και παιδικών ) , που επρόκειτο να διεξαχθούν στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, λόγω έντονων καιρικών συνθηκών …

 Η διεξαγωγή των αγώνων αυτών θα οριστεί εκ νέου …

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

3η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 06 Απριλίου, 2024 17:00
2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00 location
Ζωντανά
0 - 0
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα