ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΑνακοίνωση επιτροπής πανηγύρεως Αγίου Θωμά

Ανακοίνωση επιτροπής πανηγύρεως Αγίου Θωμά

Ανακοίνωση επιτροπής πανηγύρεως Αγίου Θωμά Νιγρίτας

 Ακόμη μία δυσάρεστη ανακοίνωση, εξαιτίας του φόβου της εξάπλωσης και περιορισμού του κορωνοϊού, αυτή τη φορά από την επιτροπή πανηγυριού του Ιερού ναού του Αγίου Θωμά Νιγρίτας – Σερρών.
Αρχικά η επιτροπή πανηγύρεως της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου Νιγρίτας , ανακοίνωσε την αναβολή του προγραμματισμένου (Σάββατο, 2 Μαΐου 2020) πανηγυριού και στην συνέχεια είχαμε την ανακοίνωση από το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής – Τερπνή.
Στο τέλος του άρθρου υπάρχει Link όπου μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση επιτροπής της Ζωοδόχου πηγής.

Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί την ανακοίνωση της Ε. Π. του Αγίου Θωμά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .

Η επιτροπή πανηγύρεως Αγίου Θωμά Νιγρίτας υπακούοντας στις προτροπές και συμβουλές της Εκκλησίας μας, στους κρατικούς περιορισμούς, λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού (covid-19) και σεβόμενη την δημόσια υγεία, ανακοινώνει την ματαίωση της εφετινής Πανηγύρεώς μας που είχε προγραμματισθεί για τις 24-26 Απριλίου 2020.

Ευχαριστούμε όσους έδειξαν μέχρι τώρα έμπρακτα την στήριξή τους στο πανηγύρι μας και ευχόμαστε να περάσει γρήγορα και ανώδυνα η πανδημία για να μπορέσουμε να βρεθούμε του χρόνου στην παλαίστρα του Αγίου Θωμά πανηγυρίζοντας όπως συνηθίζεται τους τελευταίους αιώνες.

Με τιμή

Η Επιτροπή Πανηγύρεως

  Κλείνοντας το άρθρο “Ανακοίνωση επιτροπής πανηγύρεως Αγίου Θωμά” την ανακοίνωση για την αναβολή του πανηγυριού της Τερπνής θα τη βρείτε κάνοντας κλικ στα περισσότερα.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00
4η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 13 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα